Završetak Koridora 10 krajem septembra

Bez autora
Jun 13 2018

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je večeras da je u Grdeličkoj klisuri, od ukupno 26 kilometara trase Koridora 10, asfaltirano više od 20 kilometara auto-puta, što znači da će ceo Koridor 10 biti završen u septembru ili oktobru. Ona je zajedno sa v.d. direktora Koridora Srbije Zoranom Babićem obišla radove na izgradnji auto-puta na Koridoru 10 kroz Grdeličku klisuru, na deonici Caričina dolina–Vladičin Han u dužini od 14,3 kilometra. Ona je najavila da će opremanje tunela na južnom kraku Koridora 10 biti završeno najkasnije do decembra, i precizirala da će autoput kroz Grdeličku klisuru biti pušten u saobraćaj u celom potezu, kada sve bude gotovo.

Završetak Koridora 10 krajem septembraPotpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je večeras da je u Grdeličkoj klisuri, od ukupno 26 kilometara trase Koridora 10, asfaltirano više od 20 kilometara auto-puta, što znači da će ceo Koridor 10 biti završen u septembru ili oktobru.

Mihajlović je zajedno sa v.d. direktora Koridora Srbije Zoranom Babićem obišla radove na izgradnji auto-puta na Koridoru 10 kroz Grdeličku klisuru, na deonici Caričina dolina–Vladičin Han u dužini od 14,3 kilometra.

Ona je najavila da će opremanje tunela na južnom kraku Koridora 10 biti završeno najkasnije do decembra, i precizirala da će autoput kroz Grdeličku klisuru biti pušten u saobraćaj u celom potezu, kada sve bude gotovo.

Mihajlović je zajedno sa Babićem obišla radove u tunelu Manajle, kao i novi most Vrla, na delu trase od tunela Manajle do Vladičinog Hana.

Babić je rekao da se na pojedinim mestima u Grdeličkoj klisuri radi i 24 časa dnevno i da je od ukupno 26,3 kilometara auto puta asfaltirano više od 20 kilometara.

Prema njegovim rečima, postavljena su dva sloja asfalta, kao i habajući sloj, a ubrzano se radi i na tunelima koji su većim delom gotovi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik