Prvi let Beograd - Portorož

Bez autora
Apr 15 2010

Kompanija "Jat ervejz" je, u saradnji sa Turističkom organizacijom Portoroža, današnjim promotivnim letom otpočela redovan avionski saobraćaj između Beograda i tog letovališta u Sloveniji. Avioni nacionalnog avioprevoznika prevoziće putnike do slovenačkog primorja i nazad svakog četvrtka i nedelje, a cena povratne karte biće već od 59 evra, bez uračunatih taksi.Prvim letom u poznato slovenačko letovalište otputovali su predstavnici beogradskih medija i nekoliko poznatih javnih ličnosti iz Beograda, a "Jat vesti", koje se svakodnevno emituju na nekoliko domaćih televizijskih i radio stanica, dva dana će biti emitovane uživo iz Portoroža.

Prvi let Beograd - PortorožKompanija "Jat ervejz" je, u saradnji sa Turističkom organizacijom Portoroža, današnjim promotivnim letom otpočela redovan avionski saobraćaj između Beograda i tog letovališta u Sloveniji.

Avioni nacionalnog avioprevoznika prevoziće putnike do slovenačkog primorja i nazad svakog četvrtka i nedelje, a cena povratne karte biće već od 59 evra, bez uračunatih taksi, saopšteno je iz "Jata".

Prvim letom u poznato slovenačko letovalište otputovali su predstavnici beogradskih medija i nekoliko poznatih javnih ličnosti iz Beograda, a "Jat vesti", koje se svakodnevno emituju na nekoliko domaćih televizijskih i radio stanica, dva dana će biti emitovane uživo iz Portoroža.

"Veoma smo zadovoljni što smo, u saradnji sa Turističkom organizacijom Portoroža, uspeli da obezbedimo redovnu liniju 'Jat ervejza' između Beograda i Portoroža i tako omogućimo našim putnicima da u predstojećoj letnjoj sezoni brzo i jednostavno stignu do ove atraktivne turističke destinacije", izjavio je Srđan Radovanović, generalni direktor srpske kompanije.

Letnjim redom letenja "Jat ervejza", koji se primenjuje od 28. marta, predviđeno je uvođenje dve nove destinacije - Dubaija i Portoroža. Putnicima nacionalnog avioprevoznika od 1. aprila obezbeđeno je i besplatno zdravstveno osiguranje tokom boravka u zemljama Evropske unije.

Tokom marta 2010. godine, avionima "Jat ervejza" prevezeno je pet odsto više putnika nego u istom mesecu prošle godine, što je u skladu sa kontinuiranim trendom rasta broja putnika koji nacionalni avioprevoznik beleži od početka godine, navedeno je u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik