Besplatna letnja škola programiranja i korejske kulture

Bez autora
Jun 18 2018

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da se od 2. do 27. jula održava besplatna letnja škola programiranja i korejske kulture, u Srpsko-korejskom informatičko-pristupnom centru u Dobrinjskoj 11.Imajući u vidu to da su informacione tehnologije najtraženije i najperspektivnije zanimanje 21. veka, a Republika Koreja svetski lider u ovoj oblasti, kao i da Srbija i Koreja ostvaruju uspešnu saradnju, predavači renomiranih IT fakulteta u Seulu će držati besplatne obuke programiranja sa jednim od najtraženijih programskih jezika – Pajtonom, kreiranja veb stranica, kao i časove korejske kulture.

Besplatna letnja škola programiranja i korejske kultureMinistarstvo državne uprave i lokalne samouprave Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da se od 2. do 27. jula održava besplatna letnja škola programiranja i korejske kulture, u Srpsko-korejskom informatičko-pristupnom centru u Dobrinjskoj 11.

Imajući u vidu to da su informacione tehnologije najtraženije i najperspektivnije zanimanje 21. veka, a Republika Koreja svetski lider u ovoj oblasti, kao i da Srbija i Koreja ostvaruju uspešnu saradnju, predavači renomiranih IT fakulteta u Seulu će držati besplatne obuke programiranja sa jednim od najtraženijih programskih jezika – Pajtonom (Phyton), kreiranja veb stranica, kao i časove korejske kulture.

Časovi će biti isključivo na engleskom jeziku i održavaće se pet puta nedeljno radnim danima u formi dvočasa (2x60 min sa kratkom pauzom i uvek u isto vreme).

Budući da je broj mesta ograničen, iskoristite priliku i prijavite se na jedan ili na više ponuđenih kurseva na sledeću imejl adresu: skipcentar@mduls.gov.rs ili na prijavu koju možete naći OVDE .

Naši predavači uputiće polaznike u sve neohodne veštine potrebne za kompjutersko programiranje sa Pajtonom (Phyton).

Polaznici će naučiti kako programi funkcionišu, a imaće i mogućnost da sami programiraju sa jednostavnim kodovima u savremenom objektno-orijentisanom programiranju.

Pored Pajtona (Phyton) i pravljenja sajtova, naši polaznici će se upoznati i sa korejskom kulturom u okviru časova korejske kulture.
Korejski studenti će našim polaznicima približiti kako tradicionalnu kulturu, tako i svetski popularan K-Pop (K-Pop).

Termini obuka:

Pajton(Phyton) – ponedeljak i sreda od 10 do 12 časova;

Veb programiranje (programiranje prvog veb sajta) – utorak i četvrtak od 10 do 12 časova;

Korejska kultura – ponedeljak i sreda od 13 do 14 časova i petak od 13 do 16 časova.

Važna napomena: Polaznici ne moraju nositi sa sobom kompjutere, sva neophodna oprema je već obezbeđena od strane Srpsko-korejskog informatičko-pristupnog centra. Takođe, nije potrebno da polaznik ima prethodno iskustvo.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik