Prvi čarter let za Antaliju sa banjalučkog aerodroma

Bez autora
Jun 20 2018

Čarter za Antaliju danas je prvi put poletio sa banjalučkog aerodroma u Mahovljanima. Turisti koji su iskoristili prvu priliku oduševljeni su što na ljetovanje u Tursku konačno i iz svog grada mogu stići za svega dva sata.Osim što će brže stići na neku od turističkih destinacija, turisti će uštedjeti i novac. Rukovodstvo beogradske turističke agencije Kon Tiki, koja organizuje čarter letove, očekuje da će i za naredne letove biti mnogo zainteresovanih putnika. Za pistu u Mahovljanima ovo je je svakako bitan let. Nova linija je četvrta koju su uveli ove godine.

Prvi čarter let za Antaliju sa banjalučkog aerodromaČarter za Antaliju danas je prvi put poletio sa banjalučkog aerodroma u Mahovljanima. Turisti koji su iskoristili prvu priliku oduševljeni su što na ljetovanje u Tursku konačno i iz svog grada mogu stići za svega dva sata.

Osim što će brže stići na neku od turističkih destinacija, turisti će uštedjeti i novac. Rukovodstvo beogradske turističke agencije Kon Tiki, koja organizuje čarter letove, očekuje da će i za naredne letove biti mnogo zainteresovanih putnika.

Za pistu u Mahovljanima ovo je je svakako bitan let. Nova linija je četvrta koju su uveli ove godine.

Za Tursku je sa banjalučkog aerodroma planirano još osam čarter letova. Posljednji u sezoni zakazan je za 11. septembar.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik