"Simpo" ponovo proizvodi krevete za decu u Radovnici

Bez autora
Jun 20 2018

U Radovnici u opštini Trgovište danas je ponovo pušten u rad proizvodni pogon kompanije "Simpo" za izradu kreveta za decu, a u obnovljenom pogonu uposlena su nova 42 radnika, saopštilo je Ministarstvo privrede. Kako se navodi, planirano je da u narednom periodu bude zaposleno još 20 radnika. Državni sekretar u Ministarstvu privrede Dragan Stevanović je posle obilaska pogona rekao da je "Simpo" u saradnji sa nemačkom kompanijom "Mobi nameštaj" već ugovorio plasman kompletne dvogodišnje proizvodnje u vrednosti od 1,2 miliona evra, na zapadno tržište. Generalni direktor "Simpa" Slađan Disić rekao je da je napravljen program i plan proizvodnje u naredne dve godine, a predstavnik nemačke kompanije Dejan Knežević kazao je da su odabrali "Simpo" zato što ta kompanija ima kvalitet, stručnost i tehnologiju.

"Simpo" ponovo proizvodi krevete za decu u RadovniciU Radovnici u opštini Trgovište danas je ponovo pušten u rad proizvodni pogon kompanije "Simpo" za izradu kreveta za decu, a u obnovljenom pogonu uposlena su nova 42 radnika, saopštilo je Ministarstvo privrede.Kako se navodi, planirano je da u narednom periodu bude zaposleno još 20 radnika.

Državni sekretar u Ministarstvu privrede Dragan Stevanović je posle obilaska pogona rekao da je "Simpo" u saradnji sa nemačkom kompanijom "Mobi nameštaj" već ugovorio plasman kompletne dvogodišnje proizvodnje u vrednosti od 1,2 miliona evra, na zapadno tržište.

Generalni direktor "Simpa" Slađan Disić rekao je da je napravljen program i plan proizvodnje u naredne dve godine, a predstavnik nemačke kompanije Dejan Knežević kazao je da su odabrali "Simpo" zato što ta kompanija ima kvalitet, stručnost i tehnologiju, piše u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik