Sednica Skupštine grada Niša o aerodromu 22. juna

Bez autora
Jun 21 2018

Sednica Skupštine grada Niša, na kojoj treba da se raspravlja o predaji aerodroma „Konstantin Veliki“ državi, zakazana je za sutra u 8 časova. U pozivu za skupštinsko zasedanje koji je uputio predsednik Skupštine grada Niša Rade Rajković navodi se da će sednica biti održana „u zakonskom roku“, a da su svi odbornici „obavešteni o terminu i dnevnom redu“. Inicijativa „Ne damo niški aerodrom“ pozvala je sve građane Niša da sutra u devet časova ispred Skuštine grada učestvuju u protestu protiv poklanjanja aerodroma „Konstantin Veliki“ državi. Kako podseća RSE, Skupština grada Niša poslednji put je zasedala 23. marta, a skupštinsko zasedanje na kome je trebalo da se odlučuje o sudbini aerodroma bilo je zakazano za 10. april, ali je odloženo zbog protesta Nišlija.

Sednica Skupštine grada Niša o aerodromu 22. junaSednica Skupštine grada Niša, na kojoj treba da se raspravlja o predaji aerodroma „Konstantin Veliki“ državi, zakazana je za sutra u 8 časova, prenosi Radio Slobodna Evropa.

U pozivu za skupštinsko zasedanje koji je uputio predsednik Skupštine grada Niša Rade Rajković navodi se da će sednica biti održana „u zakonskom roku“, a da su svi odbornici „obavešteni o terminu i dnevnom redu“.

Inicijativa „Ne damo niški aerodrom“ pozvala je sve građane Niša da sutra u devet časova ispred Skuštine grada učestvuju u protestu protiv poklanjanja aerodroma „Konstantin Veliki“ državi.

Kako podseća RSE, Skupština grada Niša poslednji put je zasedala 23. marta, a skupštinsko zasedanje na kome je trebalo da se odlučuje o sudbini aerodroma bilo je zakazano za 10. april, ali je odloženo zbog protesta Nišlija.

Veće grada Niša je po preporuci Vlade Srbije odluku o predaji državi imovine Aerodroma „Konstantin Veliki“ donelo 30. marta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik