Bonžita traži novog vlasnika - prodaje se Ravanica

Bez autora
Jul 10 2018

Ministarstvo privrede objavilo je javni poziv za privatizaciju Fabrike konditorskih proizvoda Ravanica iz Ćuprije. Na prodaju je ponuđeno 100% kapitala po procenjenoj vrednosti od 261.000 evra. Najpoznatiji proizvod ove fabrike je, podsetimo, Bonžita. Prodajna dokumentacija biće dostupna do 16. jula dok do 10. avgusta zainteresovani mogu podneti prijave i ponude. Depozit za učešće u postupku iznosi 26.000 evra. U pogonima Ravanice, trenutno ima 113 zaposlenih, a još 35 se povremeno angažuje, stabilizovani su proizvodnja i prodaja, i preduzeće je pripremljeno za privatizaciju. Problem je zastarela tehnologija pa se očekuje da se kroz privatizaciju dođe do svežeg kapitala i ulaganja u savremenu opremu za proizvodnju konditora.

Bonžita traži novog vlasnika - prodaje se RavanicaMinistarstvo privrede objavilo je javni poziv za privatizaciju Fabrike konditorskih proizvoda Ravanica iz Ćuprije. Na prodaju je ponuđeno 100% kapitala po procenjenoj vrednosti od 261.000 evra.

Najpoznatiji proizvod ove fabrike je, podsetimo, Bonžita.

Prodajna dokumentacija biće dostupna do 16. jula dok do 10. avgusta zainteresovani mogu podneti prijave i ponude. Depozit za učešće u postupku iznosi 26.000 evra.

U pogonima Ravanice, trenutno ima 113 zaposlenih, a još 35 se povremeno angažuje, stabilizovani su proizvodnja i prodaja, i preduzeće je pripremljeno za privatizaciju.

Problem je zastarela tehnologija pa se očekuje da se kroz privatizaciju dođe do svežeg kapitala i ulaganja u savremenu opremu za proizvodnju konditora.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik