Đuro Đaković grupa s INA-om sklopila ugovor o suradnji vrijedan 53 milijuna kuna

Bez autora
Jul 15 2018

Đuro Đaković grupa i njezina tvrtka Đuro Đaković Industrijska rješenja sklopile su s Inom ugovor vrijedan 53 milijuna kuna za poslove na Ininom Platforming 2 postrojenju, izvijestila je u petak Đuro Đaković grupa. Ugovor se odnosi na projektiranje, isporuku opreme i materijala, izvođenje radova, pripremu za puštanje u rad i puštanje u rad Platforming 2 postrojenja po principu "ključ u ruke". Vrijednost ugovora je 52,99 milijuna kuna, izvijestila je slavonskobrodska tvrtka putem Zagrebačke burze. Kako se doznaje, riječ je o radovima na postrojenju za proizvodnju benzina u Rafineriji nafte Rijeka, u sklopu redovnoga remonta planiranog za početak iduće godine.

Đuro Đaković grupa s INA-om sklopila ugovor o suradnji vrijedan 53 milijuna kunaĐuro Đaković grupa i njezina tvrtka Đuro Đaković Industrijska rješenja sklopile su s Inom ugovor vrijedan 53 milijuna kuna za poslove na Ininom Platforming 2 postrojenju, izvijestila je u petak Đuro Đaković grupa.

Ugovor se odnosi na projektiranje, isporuku opreme i materijala, izvođenje radova, pripremu za puštanje u rad i puštanje u rad Platforming 2 postrojenja po principu "ključ u ruke".

Vrijednost ugovora je 52,99 milijuna kuna, izvijestila je slavonskobrodska tvrtka putem Zagrebačke burze.

Kako se doznaje, riječ je o radovima na postrojenju za proizvodnju benzina u Rafineriji nafte Rijeka, u sklopu redovnoga remonta planiranog za početak iduće godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik