Samo jedna ponuda za odmaralište "BH Pošte"

Bez autora
Jul 15 2018

Aukcija za prodaju odmarališta u Neumu, u vlasništvu Javnog preduzeća “BH Pošta”, nije uspjela, jer je stigla samo jedna ponuda, a pravila nalažu da moraju biti barem dvije da bi se aukcija održala. Kazali su ovo u Agenciji za privatizaciju u FBiH nakon što je aukcija proglašena neuspješnom. Sada je na Nadzornom odboru “BH Pošte” da donese novu odluku o metodi prodaje i cijeni nekretnine, dodali su u ovoj agenciji. Podsjetimo, početna cijena odmarališta u Neumu bila je skoro dva miliona KM. Nekretnina se nalazi na atraktivnoj lokaciji i u ruševnom je stanju.

Samo jedna ponuda za odmaralište "BH Pošte"Aukcija za prodaju odmarališta u Neumu, u vlasništvu Javnog preduzeća “BH Pošta”, nije uspjela, jer je stigla samo jedna ponuda, a pravila nalažu da moraju biti barem dvije da bi se aukcija održala.

Kazali su nam ovo jučer u Agenciji za privatizaciju u FBiH nakon što je aukcija proglašena neuspješnom. - Sada je na Nadzornom odboru “BH Pošte” da donese novu odluku o metodi prodaje i cijeni nekretnine – dodali su u ovoj agenciji.

Podsjetimo, početna cijena odmarališta u Neumu bila je skoro dva miliona KM.

Nekretnina se nalazi na atraktivnoj lokaciji i u ruševnom je stanju.


Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik