Svečano otvorena stambena zgrada u "Beogradu na vodi"

Bez autora
Jul 15 2018

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić i predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovali su danas svečanom otvaranju prve stambene zgrade u okviru "Beograda na vodi", nakon čega će početi useljavanje prvih stanara. Vrpcu su tom prilikom presekli premijerka Brnabić, ministar finansija Siniša Mali, gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, direktor kompanije „Eagle Hills“ Muhamed Alabar i direktor kompanije "Beograd na vodi" Nikola Nedeljković. Izgradnja prve stambene zgrade u "Beogradu na vodi" je završena i ona je danas svečano otvorena. Izgradnjom „BW Residences“ završena je prva faza projekta, kula je visoka 20 spratova i ima 296 stanova, koji su po strukturi od dvosobnih do petosobnih.

Svečano otvorena stambena zgrada u "Beogradu na vodi"Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić i predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovali su danas svečanom otvaranju prve stambene zgrade u okviru "Beograda na vodi", nakon čega će početi useljavanje prvih stanara.

Vrpcu su tom prilikom presekli premijerka Brnabić, ministar finansija Siniša Mali, gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, direktor kompanije „Eagle Hills“ Muhamed Alabar i direktor kompanije "Beograd na vodi" Nikola Nedeljković.

Izgradnja prve stambene zgrade u "Beogradu na vodi" je završena i ona je danas svečano otvorena.Izgradnjom „BW Residences“ završena je prva faza projekta, kula je visoka 20 spratova i ima 296 stanova, koji su po strukturi od dvosobnih do petosobnih.

U zgradi se, od pratećih sadržaja, nalaze bazen za decu i odrasle, teretana sa najsavremenijom opremom, igraonica za decu i recepcija.

Tu su i dva podijuma za stanare – na drugom i četvrtom nivou, sa zelenim površinama i dečjim igralištem, kao i podzemna garaža, lokali, kafići i restorani u prizemlju.

Projekat "Beograd na vodi" realizuje se na ukupno milion kvadrata, sa 6.000 stanova, u kojima će živeti 14.000 ljudi, dok će 12.000 ljudi raditi u tom delu grada.

Na izvođenju radova angažovane su domaće kompanije i to "Millenium Team" i "Novkol" koje su radile iskop i postavljanje šipova, dok je glavni izvođač „Energoprojekt“.

U okviru projekta, gradi se i "BW Galerija", najveći tržni centar u regionu, a planirani završetak radova je 2020. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik