Kiseljak dobio moderan hotel dostojan europskih metropola

Bez autora
Jul 16 2018

Nekad prepoznatljiv i kao topličko lječilište kojemu je turizam bio jedan od nositelja gospodarstva, Kiseljak, nakon prestanka s radom hotela Dalmacija, već godinama muku muči s nedostatkom prikladnih smještajnih kapaciteta. Zbog povoljnog zemljopisnog položaja, blizine glavnog grada BiH, ali i povijesnih te kulturnih znamenitosti, u Kiseljaku, kao i susjednim općinama Fojnici, Kreševu i Visokom, itekako postoji perspektiva u razvoju turizma. Općinske vlasti posljednjih su godina napravile značajne iskorake u uređenju, odnosno urbaniziranju središta Kiseljaka koji postaje sve poželjnije mjesto za život, ali i boravak. Investicijom domaćeg poduzetnika, vlasnika tvrtke Bar-floor, lidera stanogradnje na tom području, Kiseljak je dobio i moderan hotel, uređen po europskim standardima.

Kiseljak dobio moderan hotel dostojan europskih metropolaNekad prepoznatljiv i kao topličko lječilište kojemu je turizam bio jedan od nositelja gospodarstva, Kiseljak, nakon prestanka s radom hotela Dalmacija, već godinama muku muči s nedostatkom prikladnih smještajnih kapaciteta.

Zbog povoljnog zemljopisnog položaja, blizine glavnog grada BiH, ali i povijesnih te kulturnih znamenitosti, u Kiseljaku, kao i susjednim općinama Fojnici, Kreševu i Visokom, itekako postoji perspektiva u razvoju turizma.

Općinske vlasti posljednjih su godina napravile značajne iskorake u uređenju, odnosno urbaniziranju središta Kiseljaka koji postaje sve poželjnije mjesto za život, ali i boravak.

Investicijom domaćeg poduzetnika, vlasnika tvrtke Bar-floor, lidera stanogradnje na tom području, Kiseljak je dobio i moderan hotel, uređen po europskim standardima.

Ovih dana otvoreni hotel s četiri zvjezdice Bank Kiseljaku je donio nedostajuće smještajne kapacitete s ukupno 26 soba i tri apartmana, ali i niz sadržaja koji su ovom mjestu nedostajali, poput kongresne dvorane, wellnessa i spa centra, a uskoro i bazena.

Hotel je sa sinovima vlasnika hotela Valentina Barbića otvorio Mladen Mišurić Ramljak, načelnik Kiseljaka. On je pohvalio investiciju te istaknuo kako je hotel ono što je Kiseljaku dugo nedostajalo.

Investitori su pak naglasili kako su ideju izgradnje hotela u samom središtu Kiseljaka realizirali vođeni srcem, a ne računicom kako što prije vratiti uloženo.

Za nadati je se da će se ovim modernim hotelom, kakvog se ne bi posramile europske ni svjetske metropole, potaknuti i razvoj turističkih potencijala koje je Kiseljak oduvijek imao.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik