Širbegović završava radove na montaži Delta Planet u Banja Luci

Bez autora
Jul 19 2018

Kompanija Širbegović ovih dana završava radove na montaži AB montažne konstrukcije na objektu Delta Planet Banja Luka. Realizacija ovog projekta podrazumijevala je visoki stupanj angažovanosti i inženjerskih rješenja, objekat je smješten u IX seizmičkoj zoni na površini od cca 62.500m2 prostora. Lokacija objekta i zahtjevi po pitanju seizmike podrazumijevali su nestandardnu primjenu konstrukcije za što su zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu osigurali sistem koji je prepoznat na sličnim projektima u regionu. Stručan tim i kapaciteti u proizvodnji im omogućavaju partnerske odnose se najvećim firmama koje upravo u njima vide sigurnost kada su upitanju rješenja i realizacija.

Širbegović završava radove na montaži Delta Planet u Banja LuciKompanija Širbegović ovih dana završava radove na montaži AB montažne konstrukcije na objektu Delta Planet Banja Luka.

Realizacija ovog projekta podrazumijevala je visoki stupanj angažovanosti i inženjerskih rješenja, objekat je smješten u IX seizmičkoj zoni na površini od cca 62.500m2 prostora.

Lokacija objekta i zahtjevi po pitanju seizmike podrazumijevali su nestandardnu primjenu konstrukcije za što su zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu osigurali sistem koji je prepoznat na sličnim projektima u regionu.

Stručan tim i kapaciteti u proizvodnji omogućavaju im partnerske odnose se najvećim firmama koje upravo u njima vide sigurnost kada su upitanju rješenja i realizacija.

"Ponosni smo što radimo sa najrenomiranijim firmama u regiji na izuzetno značajnim i zahtjevnim projektima gdje zajedno sa ostalim učesnicima postavljamo nove standarde u građevinarstvu. Kvalitet naših proizvoda i zadovoljstvo kupca ostaje naše stalno opredjeljenje kao najbolja garancija za uspješno poslovanje", navodi se u saopštenju ove kompanije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik