Valamar Riviera nagrađuje zaposlenike zbog dobrih rezultata na početku sezone

Bez autora
Jul 19 2018

Zbog dobrih poslovnih rezultata na početku sezone Valamar Riviera je odlučila svojim zaposlenicima isplatiti dodatnih 300 kuna neto. Novčanu stimulaciju će dobiti svi djelatnici koji su bili u radnom odnosu najmanje 15 kalendarskih dana u srpnju, uključujući učenike i studente. Valamar Riviera, inače, ove godine zapošljava 6600 djelatnika. Kao jedan od najvećih poslodavaca u Hrvatskoj, Valamar kontinuirano nagrađuje svoje zaposlenike tijekom cijele godine zahvaljujući razvijenom sustavu od 18 različitih programa nagrađivanja koji se podjednako odnose na stalne i sezonske radnike. Iz Valamar Riviere naglašavaju kako kontinuirano provode strategiju upravljanja ljudskim potencijalima koja uključuje isplatu iznadprosječnih plaća i ostalih materijalnih prava u odnosu na prosjek turističkog sektora, ali i Republike Hrvatske.

Valamar Riviera nagrađuje zaposlenike s 300 kuna zbog dobrih rezultata na početku sezoneZbog dobrih poslovnih rezultata na početku sezone Valamar Riviera je odlučila svojim zaposlenicima isplatiti dodatnih 300 kuna neto.

Novčanu stimulaciju će dobiti svi djelatnici koji su bili u radnom odnosu najmanje 15 kalendarskih dana u srpnju, uključujući učenike i studente. Valamar Riviera, inače, ove godine zapošljava 6600 djelatnika.

Kao jedan od najvećih poslodavaca u Hrvatskoj, Valamar kontinuirano nagrađuje svoje zaposlenike tijekom cijele godine zahvaljujući razvijenom sustavu od 18 različitih programa nagrađivanja koji se podjednako odnose na stalne i sezonske radnike.

Iz Valamar Riviere naglašavaju kako kontinuirano provode strategiju upravljanja ljudskim potencijalima koja uključuje isplatu iznadprosječnih plaća i ostalih materijalnih prava u odnosu na prosjek turističkog sektora, ali i Republike Hrvatske.

Valamar je, dodaju iz tvrtke, jedina turistička kompanija koja se našla u prestižnom društvu top 20 poslodavaca u Hrvatskoj te je na ovoj ljestvici zauzela visoko 12. mjesto.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik