Podravka će otkupljivati maline od žepačkih malinara

Bez autora
Aug 16 2018

Prehrambena industrija Podravka iz Koprivnice iduće će godine vršiti otkup malina od žepačkih malinara. Načelni dogovor je postignut, a do kraja listopada obavit će se i konačni dogovori, te potpisivanje ugovora o otkupu za narednu sezonu.Kako je izjavio Martin Barbarić, predsjednik udruženja poljoprivrednih proizvođača Žitoplod iz Žepča, na pomolu je rješenje agonije malinara u Žepču. Predstavnici Žitoploda prošli su tjedan s direktorom Podravke za Bosnu i Hercegovinu Milanom Šarlijom postigli dogovor o otkupu malina iduće godine u Žepču koji će vršiti ova poznata prehrambena tvrtka.

Podravka će otkupljivati maline od žepačkih malinaraPrehrambena industrija Podravka iz Koprivnice iduće će godine vršiti otkup malina od žepačkih malinara.

Načelni dogovor je postignut, a do kraja listopada obavit će se i konačni dogovori, te potpisivanje ugovora o otkupu za narednu sezonu.

Kako je za Radiopostaju Žepče izjavio Martin Barbarić, predsjednik udruženja poljoprivrednih proizvođača Žitoplod iz Žepča, na pomolu je rješenje agonije malinara u Žepču.

Predstavnici Žitoploda prošli su tjedan s direktorom Podravke za Bosnu i Hercegovinu Milanom Šarlijom postigli dogovor o otkupu malina iduće godine u Žepču koji će vršiti ova poznata prehrambena tvrtka. Razgovori će se nastaviti narednih dana i kako su predvidjeli, do kraja listopada ove godine dogovorit će se svi detalji vezano za otkup naredne sezone.

Podravka već ima ugovore s poljoprivrednim proizvođačima iz Hercegovine i Posavine o utkupu voća i povrća i ovih dana je počela s otkupom rajčice. Iz Podravke su prije nekoliko dana također potvrdili da uskoro kreću s izgradnjom tvornice za preradu voća i povrća u blizini Mostara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik