Nastavlja se projekat “ReDizajn - Stvaramo nove brendove”

Bez autora
Apr 21 2010

Kreiranje pakovanja u skladu sa svetskim trendovima jedan je od glavnih uslova da proizvod bude zapažen. Dizajn pakovanja je ključni elemenat svakodnevnog poslovanja, bez obzira na veličinu kompanije.Pa tako, Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) i u 2010. godini u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Ministarstvom ekonomije i regionalnog razvoja i Nacionalnom agencijom za regionalni razvoj nastavlja projekat “ReDizajn - Stvaramo nove brendove”.

Nastavlja se projekat “ReDizajn - Stvaramo nove brendove”Kreiranje pakovanja u skladu sa svetskim trendovima jedan je od glavnih uslova da proizvod bude zapažen.

Dizajn pakovanja je ključni elemenat svakodnevnog poslovanja, bez obzira na veličinu kompanije. Pa tako, Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) i u 2010. godini u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Ministarstvom ekonomije i regionalnog razvoja i Nacionalnom agencijom za regionalni razvoj nastavlja projekat “ReDizajn - Stvaramo nove brendove”.

Cilj ovog projekta je da se kompanijama koje se bave proizvodnjom gotovih i polugotovih proizvoda, koja žele da promene izgled svog pakovanja i spreme proizvod za inostrano tržište omogući da dobiju rešenja za kvalitetna pakovanja proizvoda, a studentima dizajna da realizuju svoje ideje.

Komisija će izabrati sedam proizvoda kojima će studenti industrijskog dizajna ponuditi novo idejno rešenje pakovanja na osnovu potreba i mogućnosti kompanije. 

Ako želite da se prijavite na konkurs potrebno je da elektonski popunite prijavu i zajedno sa fotografijom i/ili uzorkom pakovanja do 14. maja 2010. godine donesete lično ili pošaljete poštom na adresu:

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije – SIEPA
“Redizajn-stvaramo nove brendove”
Vlajkovićeva 3/V 
11000 Beograd

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik