Sajam privrede i turizma u Derventi okuplja 130 izlagača

Bez autora
Aug 20 2018

Sajam privrede i turizma okupiće u Derventi 130 izlagača iz Srpske, FBiH, Hrvatske i Srbije. Direktor Sportsko-kulturnog centra Derventa, koji je organizator manifestacije, Miroslav Simić istakao je da bi sajam 22. avgusta trebalo da otvori predsjednik RS Milorad Dodik.Odavno smo prevazišli lokalni karakter i postali prepoznatljiva sajamska manifestacija na koju rado dolaze brojni posjetioci i sve veći broj izlagača - naveo je Simić i dodao da će svečano otvaranje pratiti skokovi padobranaca i trubači. Za sve posjetioce ulaz na sajam koji traje do 24. avgusta je besplatan.

Sajam privrede i turizma u Derventi okuplja 130 izlagačaSajam privrede i turizma okupiće u Derventi 130 izlagača iz Srpske, FBiH, Hrvatske i Srbije.

Direktor Sportsko-kulturnog centra Derventa, koji je organizator manifestacije, Miroslav Simić istakao je da bi sajam 22. avgusta trebalo da otvori predsjednik RS Milorad Dodik.

- Odavno smo prevazišli lokalni karakter i postali prepoznatljiva sajamska manifestacija na koju rado dolaze brojni posjetioci i sve veći broj izlagača - naveo je Simić i dodao da će svečano otvaranje pratiti skokovi padobranaca i trubači. Za sve posjetioce ulaz na sajam koji traje do 24. avgusta je besplatan.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik