Minimalna cena rada biće određena najkasnije do 15. septembra

Bez autora
Aug 20 2018

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i ministar finansija Siniša Mali sastali su se danas kako bi započeli razgovore na temu minimalne cene rada, koja bi trebalo da bude određena u skladu sa zakonom najkasnije do 15. septembra ove godine.Održani sastanak, koji je Đorđević inicirao 15. avgusta, je početak dogovora u vezi sa predlogom minimalne cene rada koji će Vlada Srbije predstaviti Socijalno-ekonomskom savetu na narednoj sednici. Đorđević je, takođe, na poslednjoj sednici Socijalno-ekonomskog saveta, najavio da će razgovori o predlogu minimalne cene rada biti održani u septembru, kada je u planu sledeća sednica SES-a.

Minimalna cena rada biće određena najkasnije do 15. septembraMinistar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i ministar finansija Siniša Mali sastali su se danas kako bi započeli razgovore na temu minimalne cene rada, koja bi trebalo da bude određena u skladu sa zakonom najkasnije do 15. septembra ove godine.

Održani sastanak, koji je Đorđević inicirao 15. avgusta, je početak dogovora u vezi sa predlogom minimalne cene rada koji će Vlada Srbije predstaviti Socijalno-ekonomskom savetu na narednoj sednici.

Đorđević je, takođe, na poslednjoj sednici Socijalno-ekonomskog saveta, najavio da će razgovori o predlogu minimalne cene rada biti održani u septembru, kada je u planu sledeća sednica SES-a.

Ministri su nakon današnjeg sastanka izrazili uverenje da će se do 15. septembra postići konsenzus sve tri strane i da će se, za razliku od nekih ranijih godina, ove, kao i prošle godine nastaviti sa tom praksom, navodi se u saopštenju Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik