Pošaljite sebi mejl u 2068. godinu

Bez autora
Aug 23 2018

Ovo je jedan od eksperimenata koji vas za koju godinu može oduševiti. Ili možda strašno preplašiti. Ideja koja se krije iza platforme FutureMe.org je jednostavna.Potrebno je samom sebi napisati i poslati i-mejl koji će biti dostavljen godinama kasnije. Naravno, ako ne želite da čekate par decenija kako bi pročitali šta ste sebi napisali, postoje opcije koje će vam poruku dostaviti za godinu, tri ili pet. Klikom na opciju "izaberi datum" to može biti i mnogo kasnije, zaključno sa 2068. godinom.

Pošaljite sebi mejl u 2068. godinuOvo je jedan od eksperimenata koji vas za koju godinu može oduševiti. Ili možda strašo preplašiti. Ideja koja se krije iza platforme FutureMe.org je jednostavna.

Potrebno je samom sebi napisati i poslati i-mejl koji će biti dostavljen godinama kasnije.

Naravno, ako ne želite da čekate par decenija kako bi pročitali šta ste sebi napisali, postoje opcije koje će vam poruku dostaviti za godinu, tri ili pet.

Klikom na opciju "izaberi datum" to može biti i mnogo kasnije, zaključno sa 2068. godinom.

Svoj i-mejl možete podeliti i sa širom publikom, što omogućuje opcija "javno, ali anonimno", a pružaoci usluge obvezuje se da će koristiti vašu i-mejl adresu isključivo u navedene svrhe.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik