Konkurs za preduzetnike u oblasti IT-a do 10. septembra

Bez autora
Aug 26 2018

Fondacija Novak Đoković i magazin Original objavili su konkurs "Original Pitching Day" za najbolju startap ideju na temu Tehnološka inovacija u službi čoveka, koji će biti otvoren do 10. septembra.Tim sa najboljim projektom dobiće direktan plasman na Google Launc xpad događaj, čime će se približiti globalnoj Google mreži startapa, ali i podršku u daljem razvoju projekta kroz sistem mentorstva, učešća u Startit akademiji i besplatan radni prostor, saopštila je Fondacija. Učesnici mogu da se prijave individualno ili u timu, koji može činiti najviše četiri člana, preko vebsajta konferencije Dare to Be Original.

Konkurs za preduzetnike u oblasti IT-a do 10. septembraFondacija Novak Đoković i magazin Original objavili su konkurs "Original Pitching Day" za najbolju startap ideju na temu Tehnološka inovacija u službi čoveka, koji će biti otvoren do 10. septembra.

Tim sa najboljim projektom dobiće direktan plasman na Google Launc xpad događaj, čime će se približiti globalnoj Google mreži startapa, ali i podršku u daljem razvoju projekta kroz sistem mentorstva, učešća u Startit akademiji i besplatan radni prostor, saopštila je Fondacija.

Učesnici mogu da se prijave individualno ili u timu, koji može činiti najviše četiri člana, preko vebsajta konferencije Dare to Be Original.

Prilikom izbora najbolje ideje kriterijumi će biti autentičnost, održivost, kao i nivo njenog pozitivnog uticaja na pojedinca i društvo.

Nakon procesa selekcije, najboljih 10 timova svoje projektne zadatke predstaviće ekspertima i žiriju, ali i brojnim investicionim fondovima, akceleratorima i habovima, kako bi najbolje startap ideje odmah stigle do pravih adresa, a finale se održava 3. oktobra u Startit centru u Beogradu, zvaničnom partneru takmičenja.

"Original Pitching Day" podržali su i Privredna komora Srbije, Naučno-tehnološki park i Razlivalište.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik