Bespovratna sredstva za preduzetnike u Staroj Pazovi

Bez autora
Sep 12 2018

Svečano uručenje Ugovora o dodeli bespovratnih sredstava namenjenih preduzetnicima koji su ispunili uslove opštinskog Javnog konkursa za podršku razvoju preduzetništva na teritoriji staropazovačke opštine biće održano sutra u velikoj sali Bele zgrade sa početkom u 11 časova. Ove godine bespovratna sredstva u iznosu od 50.000 dinara dobiće 100 preduzetnika sa teritorije opštine.Cilјevi ovog vida opštinske pomoći preduzetnicima su jačanje konkurentnosti, unapređenje tehnoloških procesa, proizvoda i usluga, povećanje vrednosti i obima prometa, smanjenje troškova finansiranja proizvodne opreme i repro materijala...

Svečano uručenje Ugovora o dodeli bespovratnih sredstava namenjenih preduzetnicima koji su ispunili uslove opštinskog Javnog konkursa za podršku razvoju preduzetništva na teritoriji staropazovačke opštine biće održano sutra u velikoj sali Bele zgrade sa početkom u 11 časova. 

Ove godine bespovratna sredstva u iznosu od 50.000 dinara dobiće 100 preduzetnika sa teritorije opštine.

Cilјevi ovog vida opštinske pomoći preduzetnicima su jačanje konkurentnosti, unapređenje tehnoloških procesa, proizvoda i usluga, povećanje vrednosti i obima prometa, smanjenje troškova finansiranja proizvodne opreme i repro materijala.

Javnim Konkursom za podršku razvoju preduzetništva, mikro i malih pravnih lica staropazovačka lokalna samouprava opredelila je 5 miliona dinara podrške namenjenih isklјučivo za nabavku nove ili polovne opreme i mašina, specijalizovanih alata, repro-materijala i sirovina.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik