Od idućeg ljeta Air Serbia povezivat će Brač s Beogradom?

Bez autora
Sep 19 2018

Brač je na dobrome putu da u idućoj turističkoj sezoni bude dvaput tjedno zračnom linijom povezan s Beogradom. Direktor zračne luke Brač Tonči Peović tu ideju u Beogradu je predočio Rasimu Ljajiću, potpredsjedniku srbijanske vlade i ministru turizma. Liniju bi održavali zrakoplovi kompanije "Air Serbia". Direktor Peović dobio je načelnu podršku za svoju inicijativu, a predstojećih dana na adresu potpredsjednika Ljajića uputit će i službeno pismo namjere. Na sastanku u Beogradu bili su načelnik općine Bol Tihomir Marinković i direktor ureda Turističke zajednice Markito Marinković. U ovoj turističkoj sezoni na pistu bračke zračne luke slijetali su zrakoplovi iz 11 europskih destinacija. Za novu sezonu, kazao je Peović, planiraju se nove linije, a jedna od njih je i ona s Beogradom. Tako su na Braču, iako turistička sezona još uvijek traje, već počele priprema za 2019. godinu.

Od idućeg ljeta Air Serbia povezivat će Brač s Beogradom?Brač je na dobrome putu da u idućoj turističkoj sezoni bude dvaput tjedno zračnom linijom povezan s Beogradom, piše Slobodna Dalmacija.

Direktor zračne luke Brač Tonči Peović tu ideju u Beogradu je predočio Rasimu Ljajiću, potpredsjedniku srbijanske vlade i ministru turizma. Liniju bi održavali zrakoplovi kompanije "Air Serbia".

Direktor Peović dobio je načelnu podršku za svoju inicijativu, a predstojećih dana na adresu potpredsjednika Ljajića uputit će i službeno pismo namjere. Na sastanku u Beogradu bili su načelnik općine Bol Tihomir Marinković i direktor ureda Turističke zajednice Markito Marinković.

U ovoj turističkoj sezoni na pistu bračke zračne luke slijetali su zrakoplovi iz 11 europskih destinacija. Za novu sezonu, kazao je Peović, planiraju se nove linije, a jedna od njih je i ona s Beogradom. Tako su na Braču, iako turistička sezona još uvijek traje, već počele priprema za 2019. godinu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik