Jedinstveni IKT sajam zapošljavanja od 7-9. novembra

Bez autora
Nov 07 2018

IT kompanije beleže značajan napredak u poslednjih nekoliko godina, a sa njihovim rastom rastu i izazovi u radu, od kojih se izdvaja regrutacija kvalitetnog ljudskog kadra.Stoga, na SEE-IT Samitu, od 7. do 9. novembra na Novosadskom sajmu, u saradnji sa ekspertima iz H.art Development Centra, nudimo jedinstvenu HR uslugu, besplatnu za izlagače i sponzore. Predstavnici industrije time će dobiti mogućnost da upoznaju prethodno brižljivo selektovane, motivisane kandidate koji odgovaraju njihovim potrebama i sa njima na Samitu vode razgovore, nakon kojih će moći da odaberu one sa kojima žele da nastave saradnju.

Jedinstveni IKT sajam zapošljavanja od 7-9. novembraIT kompanije beleže značajan napredak u poslednjih nekoliko godina, a sa njihovim rastom rastu i izazovi u radu, od kojih se izdvaja regrutacija kvalitetnog ljudskog kadra.

Stoga, na SEE-IT Samitu, od 7.do 9. novembra na Novosadskom sajmu, u saradnji sa ekspertima iz H.art Development Centra, nudimo jedinstvenu HR uslugu, besplatnu za izlagače i sponzore.

- Predstavnici industrije time će dobiti mogućnost da upoznaju prethodno brižljivo selektovane, motivisane kandidate koji odgovaraju njihovim potrebama i sa njima na Samitu vode razgovore, nakon kojih će moći da odaberu one sa kojima žele da nastave saradnju. Sve to, bez uloženog vremena i truda u oglašavanje, regrutovanje, selekciju, pozivanje kandidata i zakazivanje intervjua, s obzirom na to da ćemo, kao njihov partner u celom procesu, taj deo posla obaviti mi – objašnjava direktorka H.art Development Centra, Marija Pavić.

Kandidati će, s druge strane, dobiti priliku da stupe u kontakt sa potencijalnim poslodavcima, da ih na Samitu upoznaju i postave pitanja koja ih interesuju o budućoj saradnji i na taj način izaberu poslodavaca s kojim bi voleli da sarađuju u budućnosti. Oni se mogu prijaviti i za više od jedne pozicije/kompanije, te tako povećati šanse da na Samitu pronađu pravu priliku za posao.

Sve što poslodavci treba da učine je da popune HR formular, ili pošalju zahtev na info@see-it-summit.com, dok zainteresovani kandidati šalju svoje prijave preko formulara na sajtu www.hart.rs.

- Jedinstvena usluga selekcije koju će H.art realizovati na SEE-IT Samitu predstavlja odgovor na rastuću potrebu za kvalitetnim kadrom u oblasti IT industrije sa jedne strane i potrebom za pronalaženjem adekvatnog poslodavca kod juniora iz IT branše, sa druge. Naš cilj je da na ovaj način pronađemo “win-win” rešenje i spojimo prave kandidate sa pravim poslodavcem, na obostrano zadovoljstvo – kaže menadžer projekata u ResEnva Consulting, kompaniji koja organizuje SEE-IT Samit, Tanja Petrović.

Više informacija o HR usluzi možete naći na našoj blog sekciji.

SEE-IT Summit je prvi međunarodni sajam informaciono-komunikacionih tehnologija na Zapadnom Balkanu.

Održaće se od 7. do 9. novembra 2018. na Novosadskom sajmu. Platinum sponzor SEE-IT Samita je Sky-Express, a medijski pokrovitelj 021.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik