„Komtrejd“ predstavio novi, pametni(ji) telefon

Bez autora
Sep 19 2018

Kompanija „Komtrejd“ predstavila je najnoviji model pametnog telefona, „tesla smartfon 9.2“, koji u korak prati novitete, koji su u proteklih godinu dana obeležili industriju mobilnih telefona. „Noč“ izrez u ekranu, po želji korisnika „smartfon 9.1 lajt“, bio je prvi „tesla“ telefon u koji je ugrađen ekran sa odnosom stranica 18:9, a „tesla smartfon 9.2“ je otišao i korak dalje i ima odnos stranica 19:9. Ekran „tesla smartfon 9.2“ je veoma svetao i nudi tople i živopisne boje, a HD rezolucija je zaslužna za oštru sliku i lako čitanje tekstualnih sadržaja. Telefon je opremljen i „smart aj protekšon“ tehnologijom koja redukuje emisiju štetnih plavih nijansi. Uređaj nije opterećen dodatnim i najčešće nepotrebnim aplikacijama nezavisnih autora, već su tu samo osnovne aplikacije kompanije „Gugl“. U saopštenju se navodi da se na poleđini „tesla smartfona 9.2“ nalazi dvostruka kamera, u konfiguraciji 16 megapiksela i pet megapiksela, a brzi automatski fokus izoštrava sliku za tren.

„Komtrejd“ predstavio novi, pametni(ji) telefonKompanija „Komtrejd“ predstavila je najnoviji model pametnog telefona, „tesla smartfon 9.2“, koji u korak prati novitete, koji su u proteklih godinu dana obeležili industriju mobilnih telefona.

„Noč“ (Notch) izrez u ekranu, po želji korisnika „smartfon 9.1 lajt“, bio je prvi „tesla“ telefon u koji je ugrađen ekran sa odnosom stranica 18:9, a „tesla smartfon 9.2“ je otišao i korak dalje i ima odnos stranica 19:9.

Ekran „tesla smartfon 9.2“ je veoma svetao i nudi tople i živopisne boje, a HD rezolucija je zaslužna za oštru sliku i lako čitanje tekstualnih sadržaja.

Telefon je opremljen i „smart aj protekšon“ tehnologijom koja redukuje emisiju štetnih plavih nijansi.

Uređaj nije opterećen dodatnim i najčešće nepotrebnim aplikacijama nezavisnih autora, već su tu samo osnovne aplikacije kompanije „Gugl“.

U saopštenju se navodi da se na poleđini „tesla smartfona 9.2“ nalazi dvostruka kamera, u konfiguraciji 16 megapiksela i pet megapiksela, a brzi automatski fokus izoštrava sliku za tren.

Zahvaljujući naprednijoj tehnologiji i elektronikom koja radi na dve frekvencije - 2,4 i pet gigaherca - na frekvenciji od pet gigaherca nema „gužve u saobraćaju“, pa je veza znatno stabilnija, a prenos podataka brži.

Bezbednost i privatnost svih podataka koje korisnik čuva u svom mobilnom telefonu moraju biti na najvišem nivou, pa je „tesla smartfon 9.2“ opremljen čitačem otiska prsta koji će prepoznati vlasnika telefona, a neovlašćeno tumaranje po fajlovima, fotografijama i porukama ostaviti u prošlosti, dodaje se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik