Šansa za posao i platu od 2.000 evra

Bez autora
Sep 20 2018

Najveća avio-kompanija sa Bliskog istoka “Emirejts” traži kabinsko osoblje u BiH, a intervjui sa zainteresovanim kandidatima biće održani 1. novembra u Sarajevu.Šansu za posao iz snova, koji osim dobre plate podrazumijeva i razne druge pogodnosti, imaju nezaposleni stanovnici sa završenom srednjom školom, koji poznaju engleski jezik. Kandidati za stujardesu ili stjuarda moraju da imaju najmanje 21 godinu i da dosegnu visinu od 212 centimetara na vrhovima prstiju, a dok nose uniformu ove kompanije ne smiju da imaju vidljive tetovaže.

Šansa za posao i platu od 2.000 evraNajveća avio-kompanija sa Bliskog istoka “Emirejts” traži kabinsko osoblje u BiH, a intervjui sa zainteresovanim kandidatima biće održani 1. novembra u Sarajevu.

Šansu za posao iz snova, koji osim dobre plate podrazumijeva i razne druge pogodnosti, imaju nezaposleni stanovnici sa završenom srednjom školom, koji poznaju engleski jezik.

Kandidati za stujardesu ili stjuarda moraju da imaju najmanje 21 godinu i da dosegnu visinu od 212 centimetara na vrhovima prstiju, a dok nose uniformu ove kompanije ne smiju da imaju vidljive tetovaže.

Predstavnici “Emirejtsa” navode da potencijalni zaposleni treba da budu sposobni da se adaptiraju na nove ljude, mjesta i situacije te da treba da budu u dobroj fizičkoj kondiciji.

Osnovna plata iznosi 990 evra, dok prosječna plata iznosi 2.115 evra. Kompanija plaća smještaj i hranu u tranzitnim mjestima i daje beneficije na putovanja ovom kompanijom koja ima sjedište u Dubaiju.

Jedna od najboljih avio-kompanija u svijetu “Katar ervejs” takođe je nedavno tražila kabinsko osoblje u Sarajevu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik