Dodik i Vulin: Srbija i Rusija ulažu u remont mlaznih motora

Bez autora
Sep 20 2018

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin posjetili su danas Akcionarsko društvo za proizvodnju i remont turbo-mlaznih motora “Orao” u Bijeljini. Direktor “Orla” Milan Prica je kazao da se preduzeće bavi remontom turbo-mlaznih motora i proizvodnjom specijalnih alata i u ovoj poslovnoj godini nastavljaju saradnju s glavnim poslovnim partnerom, Vojskom Srbije. Do kraja godine trebalo bi da potpišu i ugovor s ruskim partnerom za remont helikopterskih motora, što bi preduzeću garantovalo opstanak u narednih deset godina. On je dodao da moraju pratiti standarde zapadno-evropskih zemalja. Budući da je naša djelatnost u 85 posto slučajeva izvoz, moramo se prilagođavati, rekao je Prica.

Dodik i Vulin: Srbija i Rusija ulažu u remont mlaznih motoraPredsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin posjetili su danas Akcionarsko društvo za proizvodnju i remont turbo-mlaznih motora “Orao” u Bijeljini.

Direktor “Orla” Milan Prica je kazao da se preduzeće bavi remontom turbo-mlaznih motora i proizvodnjom specijalnih alata i u ovoj poslovnoj godini nastavljaju saradnju s glavnim poslovnim partnerom, Vojskom Srbije.

- Do kraja godine trebalo bi da potpišu i ugovor s ruskim partnerom za remont helikopterskih motora, što bi preduzeću garantovalo opstanak u narednih deset godina – rekao je Prica.

On je dodao da moraju pratiti standarde zapadno-evropskih zemalja.

- Budući da je naša djelatnost u 85 posto slučajeva izvoz, moramo se prilagođavati – rekao je Prica.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik