Šansa za posao u Kini

Bez autora
Sep 24 2018

Rad u Kini na poslovima učitelja engleskog jezika minimalno godinu dana, šansa je koja se pruža građanima u RS i BiH, zahvaljujući programu zapošljavanja u najmnogoljudnijoj zemlji svijeta koju realizuje agencija za posredovanje pri zapošljavanju “Maple Internatinal”.Aplicirati na program mogu svi iz BiH koji vole rad sa djecom, a imaju između 18 i 40 godina. Kandidatima nije potrebno prethodno iskustvo predavača. Dovoljno je da posjeduje odgovarajuće znanje engleskog jezika, te da imaju završenu srednju školu, fakultet ili da su studenti, ističu u ovoj agenciji. One koji se odluče na put i rad u dalekoj Kini očekuje plata od 1.000 evra i više, kao i mogućnost dodatne zarade u slučaju ako drže privatne časove čija cijena je i do 40 evra.

Šansa za posao u KiniRad u Kini na poslovima učitelja engleskog jezika minimalno godinu dana, šansa je koja se pruža građanima u RS i BiH, zahvaljujući programu zapošljavanja u najmnogoljudnijoj zemlji svijeta koju realizuje agencija za posredovanje pri zapošljavanju “Maple Internatinal”.

Aplicirati na program mogu svi iz BiH koji vole rad sa djecom, a imaju između 18 i 40 godina.

- Kandidatima nije potrebno prethodno iskustvo predavača. Dovoljno je da posjeduje odgovarajuće znanje engleskog jezika, te da imaju završenu srednju školu, fakultet ili da su studenti  - ističu u ovoj agenciji.

One koji se odluče na put i rad u dalekoj Kini očekuje plata od 1.000 evra i više, kao i mogućnost dodatne zarade u slučaju ako drže privatne časove čija cijena je i do 40 evra.

- Učiteljima engleskog jezika obezbijeđena je avionska karta, smještaj u Kini, troškovi vize, kao i besplatno polaganje TEFL kursa. Svi nastavnici dobijaju i besplatno osiguranje - dodaju u agenciji.

Cjelokupan proces zapošljavanja potpuno je besplatan i odvija se u kancelariji agencije u Banjaluci, a kandidati koji su iz drugih gradova RS ili BiH, razgovor mogu obaviti putem Skajpa.

Zainteresovani građani koji žele raditi u Kini, posjetiti milionske gradove, upoznati kinesku kulturu staru 5.000 godina ali i probati tradicionalne kineske specijalitete o mogućnostima zapošljavanja mogu se informisati na internet stranici maple.ba  ili na “Fejsbuk” stranici ove agencije Maple International.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik