Wizz Air obustavio letove iz Niša za Malme

Bez autora
Sep 27 2018

Kompanija Viz Er obustavila je letove na liniji Niš-Malme, a trenutno nema letova iz Niša ni do Getingena i Kopenhagena, rečeno je Tanjugu u ovom avio-prevozniku. U Viz Eru kažu da iz Niša letovi neće leteti za švedski grad Malme kao i da iz grada na Nišavi trenutno nesaobraćaju njihovi avioni za Getingen u Nemačkoj i Kopenhagen u Danskoj. Objašnjavaju da je u pitanju uobičajena praksa u vaduhopolovnoj industriji, jer kompanija stalno prati ucinak svojih avio-linija kako bi najpopularnije destinacije bile dostupne po najnižim cenama karata. Linija Niš-Malme se ukida 7. januara 2019. godine. Putnicima pogođenim ovim izmenama nudi se neka alternativna linija, celokupan povraćaj cene karte ili povraćaj od 120 odsto u vidu kredita za rezervacije karata, kažu u Viz Er-u. Napominju i da će blagovremeno objaviti sve novosti vezane za moguće nove linije.

Wizz Air obustavio letove iz Niša za MalmeViz Er obustavio letove iz Niša za MalmeKompanija Viz Er (Wizz Air) obustavila je letove na liniji Niš-Malme, a trenutno nema letova iz Niša ni do Getingena i Kopenhagena, rečeno je Tanjugu u ovom avio-prevozniku.

U Viz Eru za Tanjug kažu da iz Niša letovi neće leteti za švedski grad Malme kao i da iz grada na Nišavi trenutno nesaobraćaju njihovi avioni za Getingen u Nemačkoj i Kopenhagen u Danskoj.

Objašnjavaju da je u pitanju uobičajena praksa u vaduhopolovnoj industriji, jer kompanija stalno prati ucinak svojih avio-linija kako bi najpopularnije destinacije bile dostupne po najnižim cenama karata.

"Linija Niš-Malme se ukida 7. januara 2019. godine. Putnicima pogođenim ovim izmenama nudi se neka alternativna linija, celokupan povraćaj cene karte ili povraćaj od 120 odsto u vidu kredita za rezervacije karata", kažu u Viz Er-u.

Napominju i da će blagovremeno objaviti sve novosti vezane za moguće nove linije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik