Brenson savetuje Maska: "Moraš da se naspavaš i prestani da tvituješ"

Bez autora
Oct 10 2018

Ričard Branson, vlasnik Virdžin rekordsa, podelio je neke savete Ilonu Masku - kao milijarder milijarderu. Prethodnih nekoliko meseci bilo je turbulentno za CEO kompanije Tesla.Mask je doživeo javni "pad" poslovanja kompanije i skoro da je njegova firma dobila tužbu od Komisije za hartije od vrednosti i valute. Brensonov savet Masku bio je "da stane na loptu". Oba milijardera nalaze se u "svemirskoj" trci zajedno sa generalnim direktorom Amazona, Džefom Bezosom, ali to nije zaustavilo Brensona da deli prijateljske i ohrabrujuće reči Masku.

Brenson savetuje Maska: "Moraš da se naspavaš i prestani da tvituješ"Ričard Branson, vlasnik Virdžin rekordsa, podelio je neke savete Ilonu Masku - kao milijarder milijarderu.

Prethodnik nekoliko meseci bilo je turbulentno za CEO kompanije Tesla. Mask je doživeo javni "pad" poslovanja kompanije i skoro da je njegova firma dobila tužbu od Komisije za hartije od vrednosti i valute.

Brensonov savet Masku bio je "da stane na loptu".

Oba milijardera nalaze se u "svemirskoj" trci zajedno sa generalnim direktorom Amazona, Džefom Bezosom, ali to nije zaustavilo Brensona da deli prijateljske i ohrabrujuće reči Masku.

- Mora da nađe vreme za sebe, mora da pronađe vreme za svoje zdravlje i za svoju porodicu. On je čudesno kreativna osoba, ali ne sme tako malo da spava - rekaoje snivač Virdžin grupe za CNBC.

Brenson je dodao da Mask mora da poradi na "umetnosti rukovođenja", kao i da "pronađe fantastičan tim ljudi oko sebe". Čini se da Brenson, savetuje upravo način poslovanja sličan Virdžin grupi.

Takođe, savet Brensona je i da Mask prestane sa tvitovanjem.

- Ne treba da stalno deli na Tviteru o javnim akcionarima. Treba "javnu igru" ostaviti za one koji u tome uživaju, a on to očigledno nije, tako da treba da se koncentriše na svoju kreativnu stranu - zaključio je Branson.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik