U Mostaru predstavljanje EU4Business projekta za konkurentnu domaću ekonomiju

Bez autora
Oct 18 2018

Informativno-promotivni skup o projektu EU4Business održat će se u petak, 19. listopada, u Hotelu Mepas u Mostaru u 11 sati. EU4Business je projekt koji podržava razvoj privatnog sektora u BiH, a direktni korisnici projekta su domaće kompanije, farmeri/poljoprivrednici i poduzetnici.Ukupno 10 milijuna eura namijenjeno je razvoju privatnog sektora u BiH putem dodjele bespovratnih sredstava. Pored direktne pomoći, EU4Business projekt će pružiti i tehničku pomoć institucijama i budućim korisnicima u jačanju njihovih kapaciteta. Skup u Mostaru treći je od ukupno šest skupova u organizaciji projekta EU4Business koji će biti održani do kraja mjeseca.

U Mostaru predstavljanje EU4Business projekta za konkurentnu domaću ekonomijuInformativno-promotivni skup o projektu EU4Business održat će se u petak, 19. listopada, u Hotelu Mepas u Mostaru u 11 sati. EU4Business je projekt koji podržava razvoj privatnog sektora u BiH, a direktni korisnici projekta su domaće kompanije, farmeri/poljoprivrednici i poduzetnici.

Ukupno 10 milijuna eura namijenjeno je razvoju privatnog sektora u BiH putem dodjele bespovratnih sredstava. Pored direktne pomoći, EU4Business projekt će pružiti i tehničku pomoć institucijama i budućim korisnicima u jačanju njihovih kapaciteta.

Skup u Mostaru treći je od ukupno šest skupova u organizaciji projekta EU4Business koji će biti održani do kraja mjeseca. Nakon Mostara slijede Banja Luka, Bihać i Goražde.

U razdoblju od travnja 2018. do ožujka 2022. godine Europska unija (15 milijuna eura) i Savezna Republika Njemačka (1.1 milijuna eura) zajednički sufinanciraju ovaj projekt, a provode ga GIZ, UNDP i ILO u suradnji s domaćim institucijama, priopćeno je iz GIZ-a.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik