Adria Airways ni ove godine neće pozitivno poslovati

Bez autora
Oct 22 2018

Poslovanje Adrie Airways koja je lani ostvarila 5,4 milijuna eura čistog gubitka ni ove godine neće niti pozitivno, najvio je u razgovoru za Delo generalni direktor Adrie Airways Holger Kowarsch. S ovim cijenama nafte to je nemoguće, rekao je Kowarsch i dodao da su cijene nafte u ovom trenutku za 31 posto više nego u istom lanjskom razdoblju. Kao jedan od najvećih problema Adrije Airways Kowarsch navodi manjak kabinskog osoblja. Adria Airways je kod povećavanja broja letova pogrešno planirala potreban broj članiova posade, zato moramo požuriti i osposobiti mnogo novih pilota i kabinskog osoblja, rekao je uz najavu kako će većinu tih problema riješiti do kraja studenoga. Ove godine su u Adria Airwaysu zaposlili stotinu novih radnika.

Adria Airways ni ove godine neće pozitivno poslovatiPoslovanje Adrie Airways koja je lani ostvarila 5,4 milijuna eura čistog gubitka ni ove godine neće niti pozitivno, najvio je u razgovoru za Delo generalni direktor Adrie Airways Holger Kowarsch.

- S ovim cijenama nafte to je nemoguće, rekao je Kowarsch i dodao da su cijene nafte u ovom trenutku za 31 posto više nego u istom lanjskom razdoblju.

Kao jedan od najvećih problema Adrije Airways Kowarsch navodi manjak kabinskog osoblja.

- Adria Airways je kod povećavanja broja letova pogrešno planirala potreban broj članiova posade, zato moramo požuriti i osposobiti mnogo novih pilota i kabinskog osoblja, rekao je uz najavu kako će većinu tih problema riješiti do kraja studenoga.

Ove godine su u Adria Airwaysu zaposlili stotinu novih radnika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik