Smanjen akumulirani gubitak Rafinerije ulja Modriča

Bez autora
Oct 22 2018

Rafinerija ulja Modriča završila je treći kvartal ove godine s dobitkom od 2,3 miliona KM, čime je akumulirani gubitak ovog preduzeća smanjen na 51,5 miliona KM. U finansijskom izvještaju objavljenom na Banjalučkoj berzi navedeno je da su poslovni prihodi iznosili 18,4 miliona, a rashodi 16,1 milion KM. I prihodi i rashodi su neznatno smanjeni u odnosu na prethodnu godinu. To preduzeće, čiji je većinski vlasnik ruska kompanija ruska kompanija “NjeftegazInKor”, zapošljavalo je na kraju trećeg tromjesječja 327 radnika.

Smanjen akumulirani gubitak Rafinerije ulja ModričaRafinerija ulja Modriča završila je treći kvartal ove godine s dobitkom od 2,3 miliona KM, čime je akumulirani gubitak ovog preduzeća smanjen na 51,5 miliona KM.

U finansijskom izvještaju objavljenom na Banjalučkoj berzi navedeno je da su poslovni prihodi iznosili 18,4 miliona, a rashodi 16,1 milion KM.

I prihodi i rashodi su neznatno smanjeni u odnosu na prethodnu godinu.

To preduzeće, čiji je većinski vlasnik ruska kompanija ruska kompanija “NjeftegazInKor”, zapošljavalo je na kraju trećeg tromjesječja 327 radnika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik