Jamie Oliver priznao da nema novca za spašavanje svog poslovnog carstva

Bez autora
Oct 29 2018

Nakon što se njegov lanac restorana lani našao pred bankrotom, popularni kuhar Jamie Oliver uložio je svu svoju ušteđevinu, odnosno čak 12,7 miliona funti u njegovo spašavanje, no takvo ulaganje ostavilo je ozbiljne posljedice na njegov bankovni račun pa poznati kuhar danas više nema ni novčića. Upitan hoće li to opet učiniti u slučaju većih financijskih poteškoća, Oliver je kazao kako za to više nema novaca. Nemam više novca za dodatno podupiranje restorana, priznao je Jamie. Dodao je kako ne smije više riskirati i ugroziti ljude koji rade za njega. Prvi restoran Jamie’s Italian poznati kuhar otvorio je 2008., a početkom ove godine zatvorio je 12 poslovnica zbog duga od čak 71,5 miliona funti.

Jamie Oliver priznao da nema novca za spašavanje svog poslovnog carstvaNakon što se njegov lanac restorana lani našao pred bankrotom, popularni kuhar Jamie Oliver uložio je svu svoju ušteđevinu, odnosno čak 12,7 miliona funti u njegovo spašavanje, no takvo ulaganje ostavilo je ozbiljne posljedice na njegov bankovni račun pa poznati kuhar danas više nema ni novčića, piše Daily Mail.

Upitan hoće li to opet učiniti u slučaju većih financijskih poteškoća, Oliver je kazao kako za to više nema novaca.

“Nemam više novca za dodatno podupiranje restorana”, priznao je Jamie.

Dodao je kako ne smije više riskirati i ugroziti ljude koji rade za njega.

Prvi restoran Jamie’s Italian poznati kuhar otvorio je 2008., a početkom ove godine zatvorio je 12 poslovnica zbog duga od čak 71,5 miliona funti.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik