Uljanik dobio novu Upravu

Bez autora
Nov 01 2018

Nakon dvodnevnog zasjedanja Nadzorni odbor Uljanika sinoć je izabrao tri nova člana Uprave, nakon što je razgovarao s devet kandidata. Nadzorni odbor o promjenama u vodstvu Uljanik grupe te o imenima novih članova Uprave izaći će u javnost sutra, kako bi se novoizabranim članovima "pružio mir uoči preuzimanja nove dužnosti", objasnio je privremeni predsjednik Nadzornog odbora Uljanik Samir Hadžić. Neslužbeno se doznaje kako se radi o ljudima iz kruga pulskog brodogradilišta, odnosno o Uljanikovim stručnjacima s područja financija koji su do sada bili na čelnim pozicijama Uljanikovih društava. Vjerujem da je to drugi korak u procesu ozdravljenja Uljanika. Prvi je učinjen formiranjem novog Nadzornog odbora, kazao je predsjednik Štrajkaškog odbora i čelnik Jadranskog sindikata Boris Cerovac. Predsjednik Sindikata metalaca Hrvatske u Uljaniku Đino Šverko pozdravio je izbor nove Uprave, istaknuvši kako je od iznimne važnosti da Uljanik bude "posložen na svim razinama".

Uljanik dobio novu UpravuNakon dvodnevnog zasjedanja Nadzorni odbor Uljanika sinoć je izabrao tri nova člana Uprave, nakon što je razgovarao s devet kandidata, potvrđeno je HRT-u.

Nadzorni odbor o promjenama u vodstvu Uljanik grupe te o imenima novih članova Uprave izaći će u javnost sutra, kako bi se novoizabranim članovima "pružio mir uoči preuzimanja nove dužnosti", objasnio je privremeni predsjednik Nadzornog odbora Uljanik Samir Hadžić.

Neslužbeno se doznaje kako se radi o ljudima iz kruga pulskog brodogradilišta, odnosno o Uljanikovim stručnjacima s područja financija koji su do sada bili na čelnim pozicijama Uljanikovih društava.

"Vjerujem da je to drugi korak u procesu ozdravljenja Uljanika. Prvi je učinjen formiranjem novog Nadzornog odbora", kazao je predsjednik Štrajkaškog odbora i čelnik Jadranskog sindikata Boris Cerovac.

Predsjednik Sindikata metalaca Hrvatske u Uljaniku Đino Šverko pozdravio je izbor nove Uprave, istaknuvši kako je od iznimne važnosti da Uljanik bude "posložen na svim razinama".

Najavio je da će se sutra ujutro sastati Štrajkački odbor koji će, po svemu sudeći, raspravljati o novim koracima s obzirom da je "zbog neisplate rujanskih plaća u Uljanik grupi štrajk ušao u drugi tjedan, dok je račun grupe ponovno blokiran".

Uljanik i dalje bez nove Uprave

Podsjetimo, nakon odlaska predsjednika Uprave Giannija Rossande, ostavku je podnio i član tog tijela Denis Rabar.

Račun brodogradilišta ponovno je blokiran, a plaća za rujan kasni više od dva tjedna.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik