Bivši rukovodioci “Aure” pod lupom policije

Bez autora
Nov 07 2018

Policija je pokrenula istragu protiv bivših članova uprave i kovodilaca “Aura” osiguranja zbog zloupotreba položaja. Prema saznanjima, pod istragom su bivši direktor Miodrag Čoprka te nekadašnji članovi uprave Saša Vučenović, Bojan Burazor i Igor Mišić. Njih, kako se saznaje, sumnjiče da su zloupotrijebili položaj u “Aura” osiguranju, kojem su time načinili štetu. U Policijskoj upravi Banjaluka, odgovarajući na naša pitanja, potvrdili su da se u ovom slučaju vodi istraga. Po naredbi Okružnog tužilaštva preduzimaju se određene mjere i radnje u vezi sa slučajem za koji ste pitali. Nakon realizacije biće dostavljen izvještaj tužilaštvu, rekli su u policiji ne navodeći nikakve detalje.

Bivši rukovodioci “Aure” pod lupom policijePolicija je pokrenula istragu protiv bivših članova uprave i kovodilaca “Aura” osiguranja zbog zloupotreba položaja, saznaje “Glas Srpske”.

Prema našim saznanjima, pod istragom su bivši direktor Miodrag Čoprka te nekadašnji članovi uprave Saša Vučenović, Bojan Burazor i Igor Mišić. Njih, kako saznajemo, sumnjiče da su zloupotrijebili položaj u “Aura” osiguranju, kojem su time načinili štetu.

U Policijskoj upravi Banjaluka, odgovarajući na naša pitanja, potvrdili su da se u ovom slučaju vodi istraga.

- Po naredbi Okružnog tužilaštva preduzimaju se određene mjere i radnje u vezi sa slučajem za koji ste pitali. Nakon realizacije biće dostavljen izvještaj tužilaštvu - rekli su u policiji ne navodeći nikakve detalje.

U Okružnom tužilaštvu Banjaluka istakli su da ne mogu da nam dostave informacije o pomenutom slučaju. Mišić i Burazor tvrde da ne znaju da se protiv njih vodi istraga i da to ne mogu da komentarišu. Vučenović i Čoprka se nisu javljali na telefonske pozive.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik