"Bistrica" na prodaji

Bez autora
Nov 11 2018

Uprava Olimpijskog centra “Jahorina” objavila je oglas o prodaji hotela “Bistrica” s okolnim zemljištem, a početna vrijednost je 5.985.900 KM. Prijave za učešće u licitaciji mogu da se podnesu do 26. novembra do 10.45 časova, a javno nadmetanje će biti održano isti dan u 11 časova u hotelu, navedeno je na internet stranici OC “Jahorina”. Kupovinom hotela kupac je obavezan da zaključi ugovore o radu sa radnicima koji već rade u hotelu, što uključuje i dio radnika zajedničkih službi OC “Jahorina”. Kupac će morati da potpiše izjavu da neće mijenjati namjenu hotela narednih pet godina. Predstavnici Olimpijskog centra “Jahorina”, na čelu sa direktorom Dejanom Ljevnaićem, prezentovali su mnogobrojnim posjetiocima na konferenciji u Beču novine za predstojeću zimsku turističku sezonu na Jahorini.

“Bistrica” na prodajiUprava Olimpijskog centra “Jahorina” objavila je oglas o prodaji hotela “Bistrica” s okolnim zemljištem, a početna vrijednost je 5.985.900 KM.

Prijave za učešće u licitaciji mogu da se podnesu do 26. novembra do 10.45 časova, a javno nadmetanje će biti održano isti dan u 11 časova u hotelu, navedeno je na internet stranici OC “Jahorina”.

Kupovinom hotela kupac je obavezan da zaključi ugovore o radu sa radnicima koji već rade u hotelu, što uključuje i dio radnika zajedničkih službi OC “Jahorina”. Kupac će morati da potpiše izjavu da neće mijenjati namjenu hotela narednih pet godina.

Predstavnici Olimpijskog centra “Jahorina”, na čelu sa direktorom Dejanom Ljevnaićem, prezentovali su mnogobrojnim posjetiocima na konferenciji u Beču novine za predstojeću zimsku turističku sezonu na Jahorini.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik