ONAsnaživanje: 15 žena dobija do 250.000 dinara, ovo su uslovi

Bez autora
Nov 12 2018

Fondacija “Fond B92” raspisala je konkurs "Ekonomsko osnaživanje žena”. Na konkursu će 15 poslovnih ideja žena sa teritorija opština Sremska Mitrovica, Pančevo i Sombor imati priliku da dobiju bespovratna sredstva u pojedinačnom iznosu do 250.000 dinara.Cilj konkursa je razvoj ženskog preduzetništva, kao i razvoj novoosnovanih ili postojećih biznisa žena sa teritorije opština Sremska Mitrovica, Pančevo i Sombor. Ukupan fond za dodelu bespovratnih sredstava iznosi 3.750.000 dinara, a planirano je da se u svakoj od tri opštine dodeli po 5 grantova. Na konkurs se mogu prijaviti sva pravna lica kojima upravljaju žene i/ili čiji su vlasnici žene sa teritorije opština Sremska Mitrovica, Pančevo i Sombor: male zadruge, udruženja građanki, preduzetnice, društva sa ograničenom odgovornošću, zanatske radionice, poljoprivredna gazdinstva, itd.

ONAsnaživanje: 15 žena dobija do 250.000 dinara, ovo su usloviFondacija “Fond B92” raspisala je konkurs "Ekonomsko osnaživanje žena”. Na konkursu će 15 poslovnih ideja žena sa teritorija opština Sremska Mitrovica, Pančevo i Sombor imati priliku da dobiju bespovratna sredstva u pojedinačnom iznosu do 250.000 dinara.

Cilj konkursa je razvoj ženskog preduzetništva, kao i razvoj novoosnovanih ili postojećih biznisa žena sa teritorije opština Sremska Mitrovica, Pančevo i Sombor.

Ukupan fond za dodelu bespovratnih sredstava iznosi 3.750.000 dinara, a planirano je da se u svakoj od tri opštine dodeli po 5 grantova. Na konkurs se mogu prijaviti sva pravna lica kojima upravljaju žene i/ili čiji su vlasnici žene sa teritorije opština Sremska Mitrovica, Pančevo i Sombor: male zadruge, udruženja građanki, preduzetnice, društva sa ograničenom odgovornošću, zanatske radionice, poljoprivredna gazdinstva, itd.

Rok za podnošenje prijava je nedelja, 25. novembar 2018. godine, a tekst javnog poziva možete preuzeti ovde.

Za sva dodatna pitanja u vezi sa procedurom prijavljivanja na konkurs zainteresovane se mogu javiti na imejl onasnazivanje@fondb92.org ili na telefon 011/3284534 (radnim danima od 10 do 16 sati).

Konkurs „Ekonomsko osnaživanje žena“ sprovodi se u okviru projekta “ONAsnaživanje” u partnerstvu Fondacije “Fond B92”, Smart Kolektiva i udruženja “Dobra bašta”. Realizaciju projekta je omogućio Fond Ujedinjenih nacija za zaustavljanje nasilja prema ženama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik