Lukšić grupa započinje s obnovom hotela visoke kategorije u Dubrovniku

Bez autora
Nov 12 2018

Nakon apsolutnog fokusa na spajanje umaškog Istraturista i porečke Plave lagune na red su napokon došli i objekti Jadranskih luksuznih hotela u Dubrovniku. Lukšić grupa, koja je vlasnica dviju velikih turističkih kompanija, počinje ulagati u bivše hotele Gorana Štroka, uglavnom s pet zvjezdica, za koje se već govorilo da su u investicijskom smislu zanemareni u odnosu na objekte u Poreču. Za razliku od hotela u Dubrovniku Plava laguna većinom se oslanja na kvantitetu gostiju u hotelima i resortima većinom s četiri zvjezdice. Kako stoji u priopćenju, Lukšić grupa na čelu s Davorom Lukšićem počinje obnavljati svoje hotele najviše kategorije na dubrovačkom području.

Lukšić grupa započinje s obnovom hotela visoke kategorije u DubrovnikuNakon apsolutnog fokusa na spajanje umaškog Istraturista i porečke Plave lagune na red su napokon došli i objekti Jadranskih luksuznih hotela u Dubrovniku.

Lukšić grupa, koja je vlasnica dviju velikih turističkih kompanija, počinje ulagati u bivše hotele Gorana Štroka, uglavnom s pet zvjezdica, za koje se već govorilo da su u investicijskom smislu zanemareni u odnosu na objekte u Poreču.

Za razliku od hotela u Dubrovniku Plava laguna većinom se oslanja na kvantitetu gostiju u hotelima i resortima većinom s četiri zvjezdice. Kako stoji u priopćenju Jadranskih luksuznih hotela, Lukšić grupa na čelu s Davorom Lukšićem počinje obnavljati svoje hotele najviše kategorije na dubrovačkom području.

Najavljuje se rekonstrukcija Hotela Bellevue, koji je zatvoren 31. listopada, kako bi se tijekom zime pripremio za obnovu smještajnih kapaciteta i dijela interijera.

U potpunu rekonstrukciju soba i apartmana JLH-a Lukšić grupa uložit će nešto više od 400 tisuća kuna po sobi, što je prva veća investicija u Hotel Bellevue od njegova otvaranja 2006. godine, a njegovo ponovno otvorenje planirano je u proljeće iduće godine.

Za projekt je angažiran portugalski dizajnerski studio Tereza Prego, specijaliziran za dizajn interijera ekskluzivnih hotela i rezidencija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik