Za praznike će potrošiti najviše od 2011. godine

Bez autora
Nov 13 2018

Promet u američkim maloprodajnim objektima će tokom božićnih praznika, prvi put u ovoj godini, premašiti cifru od 1.000 milijardi dolara. Ova cifra će se premašiti "na krilima" niske nezaposlenosti, solidnog rasta primanja i većeg poverenja potrošača, prema istraživanju kompanije eMarketer. Ukupan promet u maloprodajnim objektima u SAD dostići će cifru od 1.002 milijarde dolara tokom prazničnog perioda, koji će ove godine trajati od 1. novembra do 31. decembra, poručuju iz kompanije eMarketer. To je gotovo za šest odsto veći promet nego prošle godine, što predstavlja najsnažniji rast od 2011. godine, saopšteno je iz istraživačke kompanije.

Za praznike će potrošiti najviše od 2011. godinePromet u američkim maloprodajnim objektima će tokom božićnih praznika, prvi put u ovoj godini, premašiti cifru od 1.000 milijardi dolara Ova cifra će se premašiti "na krilima" niske nezaposlenosti, solidnog rasta primanja i većeg poverenja potrošača, prema istraživanju kompanije eMarketer.

Ukupan promet u maloprodajnim objektima u SAD dostići će cifru od 1.002 milijarde dolara tokom prazničnog perioda, koji će ove godine trajati od 1. novembra do 31. decembra, poručuju iz kompanije eMarketer.

"To je gotovo za šest odsto veći promet nego prošle godine, što predstavlja “najsnažniji rast od 2011. godine", saopšteno je iz te istraživačke kompanije, a prenosi CNBC.

“Dok će e-trgovina nastaviti da beleži snažan dvocifreni rast, fizičke prodavnice bi posebno trebalo da budu svetla tačka ove praznične sezone”, smatra Endru Lipsman, analitičar eMarketera.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik