Besplatna obuka za mala i srednja preduzeća o razvoju e-trgovine

Bez autora
Nov 18 2018

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija organizuje besplatne edukacije MSP sektora i preduzetnika sa ciljem podsticanja razvoja elektronske trgovine. Edukacije će se održati u hotelu Tulip INN, Palmira Toljatija 9, Beograd.Cilj obuka je da se malim i srednjim preduzećima predstave osnove elektronskog poslovanja i približi koncept elektronske trgovine kako bi se ovaj sektor dalje razvijao. Tokom edukacije MSP i preduzetnika sprovešće se predavanja koja će obuhvatiti sledeće teme: Elektronska trgovina i prednosti e-poslovanja; Uvođenje elektronskog poslovanja u vaše poslovanje; Izrada sopstvenih veb stranica i Procesi plaćanja u elektronskoj trgovini.

Besplatna obuka za mala i srednja preduzeća o razvoju e-trgovineMinistarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija organizuje besplatne edukacije MSP sektora i preduzetnika sa ciljem podsticanja razvoja elektronske trgovine. Edukacije će se održati u hotelu Tulip INN, Palmira Toljatija 9, Beograd.

Cilj obuka je da se malim i srednjim preduzećima predstave osnove elektronskog poslovanja i približi koncept elektronske trgovine kako bi se ovaj sektor dalje razvijao.

Tokom edukacije MSP i preduzetnika sprovešće se predavanja koja će obuhvatiti sledeće teme:

  •  Elektronska trgovina i prednosti e-poslovanja;
  • Uvođenje elektronskog poslovanja u vaše poslovanje;
  • Izrada sopstvenih veb stranica i
  • Procesi plaćanja u elektronskoj trgovini.

Predavanja traju dva dana, i biće održana u dve grupe:

• prva grupa: 22 i 23. novembar 2018. godine i
• druga grupa: 26. i 27. novembar 2018. godine.

Učešće na seminarima je besplatno, a pored predavanja besplatno su obezbeđeni osveženje i ručak, kao i prateći materijal. Nakon završene edukacije svi učesnici će dobiti odgovarajući sertifikat.

Broj mesta je ograničen, a svi privredni subjekti zainteresovani za učešće na radionicama mogu se prijaviti na telefon 011/ 3620-385 ili na mejl adresu milijana.jovic@mtt.gov.rs, najkasnije do 20. novembra 2018. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik