Potpisan Ugovor o poverljivosti sa kompanijom „Alibaba“

Bez autora
Nov 20 2018

Državni sekretar Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Vlade Republike Srbije Tatjana Matić saopštila je da je to ministarstvo potpisalo Ugovor o poverljivosti sa kompanijom „Alibaba“, koji obema stranama nalaže da ne objavljuju u javnosti informacije o toku pregovora o saradnji. Najavila je da će po završetku pregovora biti izdato zajedničko saopštenje o, kako se nadamo, uspešnim rezultatima i daljim koracima učvršćivanja saradnje. Podsetila je na to da je u septembru, na sastanku u sedištu te kompanije, sa potpredsednicom „Alibabe“ Helen Hu i kompanijskim timom za Evropu, dogovoreno da se do kraja godine finaliziraju svi planovi čiji je krajnji cilj plasiranje platforme za elektronsko plaćanje "Alipay" na srpsko tržište, a da se na tržištu Kine promoviše turistička ponuda Srbije.

Potpisan Ugovor o poverljivosti sa kompanijom „Alibaba“Državni sekretar Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Vlade Republike Srbije Tatjana Matić saopštila je da je to ministarstvo potpisalo Ugovor o poverljivosti sa kompanijom „Alibaba“, koji obema stranama nalaže da ne objavljuju u javnosti informacije o toku pregovora o saradnji.

Matić je najavila da će po završetku pregovora biti izdato zajedničko saopštenje o, kako se  nadamo, uspešnim rezultatima i daljim koracima učvršćivanja saradnje.

Ona je podsetila na to da je u septembru, na sastanku u sedištu te kompanije, sa potpredsednicom „Alibabe“ Helen Hu i kompanijskim timom za Evropu, dogovoreno da se do kraja godine finaliziraju svi planovi čiji je krajnji cilj plasiranje platforme za elektronsko plaćanje "Alipay" na srpsko tržište, a da se na tržištu Kine promoviše turistička ponuda Srbije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik