Besplatne edukacije za MSP o trgovini na Ekonomskom fakultetu

Bez autora
Nov 21 2018

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija u saradnji sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Beogradu organizuje edukaciju malih i srednjih preduzeća iz oblasti trgovine.Pre početka predavanja učesnicima edukacije će se obratiti v.d. pomoćnika ministra za trgovinu, usluge i politiku konkurencije Mirsad Đerlek. Predavanja će održati eminentni profesori Ekonomskog fakulteta. Predavanja traju dva dana, i biće održana u dve grupe u prostorijama Ekonomskog fakulteta, profesorska sala, Kamenička 6, Beograd.

Besplatne edukacije za MSP o trgovini na Ekonomskom fakultetuMinistarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija u saradnji sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Beogradu organizuje edukaciju malih i srednjih preduzeća iz oblasti trgovine.

Pre početka predavanja učesnicima edukacije će se obratiti v.d. pomoćnika ministra za trgovinu, usluge i politiku konkurencije Mirsad Đerlek. Predavanja će održati eminentni profesori Ekonomskog fakulteta.

Predavanja traju dva dana, i biće održana u dve grupe u prostorijama Ekonomskog fakulteta, profesorska sala, Kamenička 6, Beograd:

• Prva grupa – 29. i 30. novembar 2018. godine i
• Druga grupa – 3. i 4. decembar 2018. godine.

Osnovne teme koje će biti obrađene su:

1. Strategija pozicioniranja malih i srednjih preduzeća na tržištu Srbije;
2. Profitabilno poslovanje malih i srednjih trgovnskih preduzeća i sve veći izazovi koji stoje pred njima;
3. Upravljanje maloprodajnim objektima;
4. Novi model menadžmenta kategorije za mala i srednja trgovinska preduzeća;
5. Merenje efekata promotivnih aktivnosti u malim i srednjim trgovinskim preduzećima.

Učešće na seminarima je besplatno, a pored predavanja besplatno su obezbeđeni osveženje i ručak, kao i prateći materijal. Nakon završenog kursa svi predstavnici će dobiti odgovarajući sertifikat. Broj učesnika je ograničen.

Svi zainteresovani za učećšće na edukacijama mogu se prijaviti na broj telefona: 011/362-0237 ili na mejl adresu: maja.petrovic@mtt.gov.rs najkasnije do 27. novembra 2018. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik