Nema olakšica koje su bile najavljenje za zapošljavanje u Njemačkoj

Bez autora
Nov 21 2018

Izmjenja Zakona o useljavanju u Njemačku, neće biti od 1. siječnja 2019. godine, kako su to ranije objavili pojedni medji, priopćeno je danas putem službene Facebook stranice Njemačkog Veleposlanstva u Sarajevu. Prema tome, državljani Bosne i Hercegovine koji se žele zaposliti u Njemačkoj i dalje moraju imati odgovarajuću vizu u svrhu zapošljavanja prije ulaska u Njemačku, navedeno je u obavijesti. Podsjećamo, ranije su se pojavile informacije da će ova zemlja od početka iduće godine omogućiti olakšice u svrhu zapošljavanja kako bi se namirila potreba za kvalificiranom radnom snagom.

Nema olakšica koje su bile najavljenje za zapošljavanje u NjemačkojIzmjenja Zakona o useljavanju u Njemačku, neće biti od 1. siječnja 2019. godine, kako su to ranije objavili pojedni medji, priopćeno je danas putem službene Facebook stranice Njemačkog Veleposlanstva u Sarajevu.

– Prema tome, državljani Bosne i Hercegovine koji se žele zaposliti u Njemačkoj i dalje moraju imati odgovarajuću vizu u svrhu zapošljavanja prije ulaska u Njemačku – navedeno je u obavijesti, prenosi srpskainfo.com.

Podsjećamo, ranije su se pojavile informacije da će ova zemlja od početka iduće

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik