Poznati finalisti za menadžera godine

Bez autora
Nov 22 2018

Poznati su svi finalisti „SAM godišnjih nagrada“ koje dodeljuje Srpska asocijacija menadžera. U kategoriji „SAM Menadžer godine“ kao osobe od integriteta i ugleda koje su prepoznate unutar i van svoje kompanije i koji su u 2018. godini ostvarili posebne poslovne rezultate našli su se: Biljana Jovanović, Modna kuća “Luna”, Dejan Aleksov, Phoenix BMS, Dejan Turk, Vip mobile i A1 Slovenija, Mina Rakićević, Delikos i Nikola Avram, direktor divizije turizma, MK Group. Osim u ovoj, menadžeri će se takmičiti i u kategorijama za mladog menadžera godine, poslodavca godine i društveno odgovorne kompanija godine. Dobitnici nagrada biće proglašeni na svečanoj ceremoniji „SAM Gala 2018“ , 12. decembra u Belexpocentru, na kojoj će prisustvovati više od 400 najuticajnijijih zvanica iz poslovnog, političkog, kulturnog i medijskog života Srbije.

Poznati finalisti za menadžera godinePoznati su svi finalisti „SAM godišnjih nagrada“ koje dodeljuje Srpska asocijacija menadžera.

U kategoriji „SAM Menadžer godine“ kao osobe od integriteta i ugleda koje su prepoznate unutar i van svoje kompanije i koji su u 2018. godini ostvarili posebne poslovne rezultate našli su se: Biljana Jovanović, Modna kuća “Luna”, Dejan Aleksov, Phoenix BMS, Dejan Turk, Vip mobile i A1 Slovenija, Mina Rakićević, Delikos i Nikola Avram, direktor divizije turizma, MK Group.

Osim u ovoj, menadžeri će se takmičiti i u kategorijama za mladog menadžera godine, poslodavca godine i društveno odgovorne kompanija godine.

Dobitnici nagrada biće proglašeni na svečanoj ceremoniji „SAM Gala 2018“ , 12. decembra u Belexpocentru, na kojoj će prisustvovati više od 400 najuticajnijijih zvanica iz poslovnog, političkog, kulturnog i medijskog života Srbije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik