Nacrt zakona o poreklu imovine u završnoj fazi

Bez autora
Dec 05 2018

Ministar finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali izjavio je danas da je Nacrt zakona o poreklu imovine u završnoj fazi, dodajući da očekuje da će javna rasprava o tom dokumentu biti organizovana u narednih nekoliko meseci.On je u Skupštini Srbije rekao da na tom rešenju rade predstavnici Ministarstva pravde, Ministarstva finansija i Poreske uprave. Zakon je u završnoj fazi pripreme i čim bude završen biće predstavljen javnosti. Organizovaćemo i javnu raspravu kako bi svako ko je zainteresovan mogao da iskaže svoje mišljenje, istakao je ministar.

Nacrt zakona o poreklu imovine u završnoj faziMinistar finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali izjavio je danas da je Nacrt zakona o poreklu imovine u završnoj fazi, dodajući da očekuje da će javna rasprava o tom dokumentu biti organizovana u narednih nekoliko meseci.

Mali je u Skupštini Srbije rekao da na tom rešenju rade predstavnici Ministarstva pravde, Ministarstva finansija i Poreske uprave.

Zakon je u završnoj fazi pripreme i čim bude završen biće predstavljen javnosti. Organizovaćemo i javnu raspravu kako bi svako ko je zainteresovan mogao da iskaže svoje mišljenje, istakao je ministar.

Prema njegovim rečima, cilj Vlade Srbije jeste da se napravi sprovodljiv zakon koji će dati mogućnost da se utvrdi poreklo imovine, ali i da se izbegnu bilo kakve zloupotrebe.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik