Tvrtka iz Gruda pravi za GIKIL filtere za rješenje problema onečišćenja Spreče

Bez autora
Dec 10 2018

Global Ispat Koksna Industrija iz Lukavca angažirala je poduzeće TSP Tehnofilter, tvrtku iz Gruda specijaliziranu za proizvodnju sustava za otprašivanje prostora i filtraciju, kako bi riješila problem onečišćenja rijeke Spreče. Filter kojeg radimo za Lukavac u jednom objektu će potpuno sanirati zagađenje. Tvrtka GIKIL se upoznala s našim radom, znaju kako smo za jedno zeničko poduzeće isporučili i instalirali 11 filtera koji su riješili onečišćenje u toj tvrtki i zato su odlučili dalje raditi s nama – navode iz Tvornice specijalnih proizvoda Grude. Prva aktivnosti u GIKIL-u je otprašivanje Koksare nakon koje će slijediti sanacija ostalih objekata u tvrtki.

Tvrtka iz Gruda pravi za GIKIL filtere za rješenje problema onečišćenja SprečeGlobal Ispat Koksna Industrija iz Lukavca (GIKIL) angažirala je poduzeće TSP Tehnofilter, tvrtku iz Gruda specijaliziranu za proizvodnju sustava za otprašivanje prostora i filtraciju, kako bi riješila problem onečišćenja rijeke Spreče.

– Filter kojeg radimo za Lukavac u jednom objektu će potpuno sanirati zagađenje. Tvrtka GIKIL se upoznala s našim radom, znaju kako smo za jedno zeničko poduzeće isporučili i instalirali 11 filtera koji su riješili onečišćenje u toj tvrtki i zato su odlučili dalje raditi s nama – navode iz Tvornice specijalnih proizvoda Grude.

Prva aktivnosti u GIKIL-u je otprašivanje Koksare nakon koje će slijediti sanacija ostalih objekata u tvrtki.

TSP Tehnofilter radi po vlastitoj tehnologiji, razvijenoj i patentiranoj s njemačkim partnerima, a zadovoljene su sve europske norme i standardi.

Kada je u pitanju filter koji će biti instaliran u GIKIL-u, on je visok praktički kao zgrada te tvrtke od 25 metara.

– Radi se ozbiljan pothvat kojim će oni moći očistiti i održavati pogon, a onda idu daljnje investicije da se kompletan problem riješi – ističu iz TSP Tehnofilter Grude.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik