Dva aviona WizzAira umjesto u Tuzlu sletjela u Banjaluku

Bez autora
Dec 12 2018

Dva aviona WizzAira sletjela su danas na Aerodrom Banjaluka umjesto na tuzlanski aerodrom. Oba aviona danas u poslijepodnevnim časovima na letovima iz Beča i Hana nisu mogli sletjeti na Aerodrom Tuzla zbog guste magle.Magla je preovladavala tokom čitavog dana na području pomenutog aerodroma, pa su avioni odletjeli za Budimpeštu, a nešto više od sat i po po povratku iz Budimpešte za Tuzlu, avioni opet zbog istog razloga, nisu uspjeli sletjeti na Aerodrom Tuzla. Na kraju je odlučeno da slete na Aerodrom Banjaluka.

Dva aviona WizzAira umjesto u Tuzlu sletjela u BanjalukuDva aviona WizzAira sletjela su danas na Aerodrom Banjaluka umjesto na tuzlanski aerodrom. Oba aviona danas u poslijepodnevnim časovima na letovima iz Beča i Hana nisu mogli sletjeti na Aerodrom Tuzla zbog guste magle.

Magla je preovladavala tokom čitavog dana na području pomenutog aerodroma, pa su avioni odletjeli za Budimpeštu, a nešto više od sat i po po povratku iz Budimpešte za Tuzlu, avioni opet zbog istog razloga, nisu uspjeli sletjeti na Aerodrom Tuzla.

Na kraju je odlučeno da slete na Aerodrom Banjaluka.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik