Banjalučki aerodrom sve bolje radi: U novembru zabilježeno povećanje putnika od 729 posto

Bez autora
Dec 13 2018

Banjalučki aerodrom je prošlog mjeseca ispratio 7.000 novih putnika, a glavni razlog povećanja broja putnika su nove linije Ryanair kompanije. U novembru je kroz banjalučki aerodrom prošlo 8.272 putnika što predstavlja povećanje od nevjerovatnih 729 posto u odnosu na isti period prošle godine. U periodu od januara do novembra ove godine broj putnika iznosio je 27.915 odnosno 41,5 posto više u odnosu na prošlu godinu. Prošle sedmice je iz kompanije Ryanair najavljeno da će od aprila 2019. godine uvesti novu liniju za Berlin. Na taj način će drugi po veličini grad u BiH dobiti poveznicu s još jednim evropskim gradom.

Banjalučki aerodrom sve bolje radi: U novembru zabilježeno povećanje putnika od 729 postoBanjalučki aerodrom je prošlog mjeseca ispratio 7.000 novih putnika, a glavni razlog povećanja broja putnika su nove linije Ryanair kompanije.

U novembru je kroz banjalučki aerodrom prošlo 8.272 putnika što predstavlja povećanje od nevjerovatnih 729 posto u odnosu na isti period prošle godine, objavljeno je na web stranici exyuaviation.

U periodu od januara do novembra ove godine broj putnika iznosio je 27.915 odnosno 41,5 posto više u odnosu na prošlu godinu.

Prošle sedmice je iz kompanije Ryanair najavljeno da će od aprila 2019. godine uvesti novu liniju za Berlin. Na taj način će drugi po veličini grad u BiH dobiti poveznicu s još jednim evropskim gradom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik