Dejan Turk, generalni direktor Vip mobile, Menadžer godine

Bez autora
Dec 13 2018

Dejan Turk, generalni direktor/CEO kompanija Vip mobile i A1 Slovenija dobitnik je prestižnog priznanja, u kategoriji Menadžer godine, koje već sedmu godinu za redom dodeljuje Srpska asocijacija menadžera. Poslovna organizacija će biti uspešna ako se kreira atmosfera u kojoj svaki član tima ima slobodu da iznese najbolje ideje i da iskaže svoje veštine i talenat. Dobar menadžer mora ličnim primerom da kreira model očekivanog ponašanja i da podstiče atmosferu poverenja, slobode i zajedništva. To su vrednosti kojima se rukovodim privatno i u okviru kompanije koju vodim, izjavio je Turk, od čijeg dolaska na čelo Vip-a, 2014. godine, ovaj operater beleži održivi rast koji se ogleda u povećanju prihoda i konstantnom rastu broja korisnika i tržišnog učešća.

Dejan Turk, generalni direktor Vip mobile, Menadžer godineDejan Turk, generalni direktor/CEO kompanija Vip mobile i A1 Slovenija dobitnik je prestižnog priznanja, u kategoriji Menadžer godine, koje već sedmu godinu za redom dodeljuje Srpska asocijacija menadžera (SAM).

„Poslovna organizacija će biti uspešna ako se kreira atmosfera u kojoj svaki član tima ima slobodu da iznese najbolje ideje i da iskaže svoje veštine i talenat. Dobar menadžer mora ličnim primerom da kreira model očekivanog ponašanja i da podstiče atmosferu poverenja, slobode i zajedništva. To su vrednosti kojima se rukovodim privatno i u okviru kompanije koju vodim“, izjavio je Turk, od čijeg dolaska na čelo Vip-a, 2014. godine, ovaj operater beleži održivi rast koji se ogleda u povećanju prihoda i konstantnom rastu broja korisnika i tržišnog učešća.

Vip je predvodnik inovacija na tržištu Srbije i prepoznat je kao jedna od najaktivnijih kompanija u sferi društveno odgovornog poslovanja koja podržava mlade, ugrožene grupe stanovništva, sport i kulturu.

Godišnje nagrade SAM dodeljuju se menadžerima, kompanijama, pojedincima i inicijativama koje se zalažu za unapređenje poslovnog okruženja, afirmaciju i promociju menadžerske struke, za održivo etičko i društveno odgovorno poslovanje, razvoj liderstva među mladima…

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik