Bez prekida radova na izgradnji Koridora 11

Bez autora
Dec 16 2018

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Vlade Republike Srbije saopštilo je da su radovi na izgradnji Koridora 11 nastavljeni i juče, uprkos jakim snežnim padavinama u celoj Srbiji. Na deonici auto-puta E-763, od Lajkovca do Ljiga, radovi na izgradnji tunela Brančić, dugog 942 metra, u završnoj su fazi. Bez obzira na sneg koji neprekidno pada, juče su izvođeni radovi na izradi prvog sloja asfalta u levoj tunelskoj cevi, po čijem završetku će uslediti i ugradnja ivičnjaka. U desnoj tunelskoj cevi u toku je nasipanje tucanika i obrada šahtova i niša.

Bez prekida radova na izgradnji Koridora 11Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Vlade Republike Srbije saopštilo je da su radovi na izgradnji Koridora 11 nastavljeni i juče, uprkos jakim snežnim padavinama u celoj Srbiji.

Na deonici auto-puta E-763, od Lajkovca do Ljiga, radovi na izgradnji tunela Brančić, dugog 942 metra, u završnoj su fazi.

Bez obzira na sneg koji neprekidno pada, juče su izvođeni radovi na izradi prvog sloja asfalta u levoj tunelskoj cevi, po čijem završetku će uslediti i ugradnja ivičnjaka. U desnoj tunelskoj cevi u toku je nasipanje tucanika i obrada šahtova i niša.

Deonica Koridora 11 od Lajkovca do Ljiga duga je 24,6 kilometara, a radove izvodi kineska kompanija „Šandong“, podseća se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik