Jehovini svjedoci za 700.000 eura prodaju dvoranu u Zagrebu

Bez autora
Jan 06 2019

Dvorana Jehovinih svjedoka u Zagrebu na atraktivnoj lokaciji u Savskoj ulici stavljena je na prodaju, a kako doznaje Tportal, cijena je 700.000 eura. Riječ je o zgradi površine gotovo 500 kvadrata na parceli od 1200 kvadrata. Glavna zgrada, sama dvorana Jehovinih svjedoka, površine je 374 kvadrata, a spojena je na gradski plin, vodovod, kanalizaciju te ima plinsko-etažno grijanje i klimatizaciju. Dvorana se sastoji od dvije manje prostorije – dvorane, kotlovnice, skladišta, ostave i dva sanitarna čvora. Uz nju se nalazi i manja, pomoćna zgrada od 72 četvorna metra.

Jehovini svjedoci za 700.000 eura prodaju dvoranu u ZagrebuDvorana Jehovinih svjedoka u Zagrebu na atraktivnoj lokaciji u Savskoj ulici stavljena je na prodaju, a kako doznaje Tportal, cijena je 700.000 eura.

Riječ je o zgradi površine gotovo 500 kvadrata na parceli od 1200 kvadrata. Glavna zgrada, sama dvorana Jehovinih svjedoka, površine je 374 kvadrata, a spojena je na gradski plin, vodovod, kanalizaciju te ima plinsko-etažno grijanje i klimatizaciju.

Dvorana se sastoji od dvije manje prostorije – dvorane, kotlovnice, skladišta, ostave i dva sanitarna čvora. Uz nju se nalazi i manja, pomoćna zgrada od 72 četvorna metra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik